@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی
بیا این کاور آهنگ سیامک عباسی رو بگیر نوشته هاش رو بردار میخوامش واسه دستکاپ
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی
بیا این کاور آهنگ سیامک عباسی رو بگیر نوشته هاش رو بردار میخوامش واسه دستکاپ
ای مهبل گو دقیقا کجایی؟؟؟ (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت واترز (sm74)(sm50)(sm174)
اجرای we dont need no education (sm50)(sm25)(sm1)
(sm176)
میجرخد این تسبیح و دستی هیچ پیدا نیست (sm181)
اینو چرا نزده بودین؟ :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خودِ آسمونه... (sm50)
اکبر تا حالا عاشق شدی ؟ به کسی شده دل بدی ؟
اکبر الان(ساعت : دو و چول دقیقه صبح) داره تو خواب به مرحله مبین جنوب میرسه تو داری ازش میپرسی به کسی دل داده ؟ (sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرابم کرده ای و می زنم بر طبل ِ بی عاری
تو هم مثل ِ تمام ِ ماه رویان دیگر آزاری !
من از جنس ِ ترحّم نیستم دیگر نمی خواهم
برای حرف ها وُ گریه هایم وقت بگذاری !
من و دلتنگی و لبخند ِ معنا دار ِ هر روزت
عزیزم دست بردار از تبسم های اجباری !
کنارت می نشینم ساکت و چیزی نمی گویی
اتاق ِ سرد عادت کرده به اوقات تکراری
من از احوال ِ چشمان ِ تو می پرسم ، جواب ِ تو
"همبشه " زیر ِ لب ، آهسته وُ از روی ناچاری !
دلت حال ِ شنیدن دارد و از عمد آرامی
تنت میل ِ نوازش دارد و از عمد خودداری
گذشته مرده وُ ، با لاشه اش خوابیده ای هر شب
گذشت از ما گذشته ، تو گذشتت نیست انگاری !
تو ده سال است با خود می کِشی ده سال ِ پیشم را
تو ده سال است با آن مرد ِ امروزی جدل داری
نمی دانم چرا تکلیف ِ من هر روز تاریک است
تو با هر کس خوشی اما به من تا می رسی ... آری !
چه حالی بدتر از این ، اینکه مرد عاشقت هر روز
نفهمد سخت بیزاری از او ، یا دوستش داری ... !
سید محمدعلی رضازاده
(sm50)
(sm27)
به به اکبر آقا .. چی زود آبتم اومد... حالا غسل کردیو..... به قول فرنود حداقل شوشولتو شستی که اومدی سه صبح کوزوژعر شر میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای بار دومم دیدم چه شکوهی چه عظمتی (sm88)(sm74)
یه قسمتاییش اشکمونو دراورد (sm81)
اون فیلم اجرای راجر که از سال 1980 همزمان پخش میشد چقدر خوب بود اصلن تغییر نکرده همون اکتای صورت همون حرکات بدن (sm50)
انرژی و شور و حال اجراش تو این سن و سالم که بی نظیره ادم کیف میکنه (sm127)
(sm54)
(sm50)(sm27)
الی مرگ تو حواسم نبود نیای صب تف بدی سینجول سینجول ..
خب اصفهانی رو دان میکنیم ..(sm118)
عیییییییییییییییششششششششش ششش مجری خودشو گایید کرسی شر گفت ..
(sm81)
(sm3)
معتمدی (sm127)
(sm25)
الی جان تو x265 ریپ میکنم با کیفیت 8k .. (sm59)
(sm2) اصا یه وضی cpu تا 99 گیر میکنه ..
بذا اصفهانی رو بذارم متوجه میشی .. (sm118)
سینجول دقیقا از کدوم سیاره اومده ...
(sm50)
شمس تبریزی مرا کردی خراب
هم تو ساقی هم تو می هم می فروش ... (sm50)
سینجول پاشو عسلم (sm3)(sm2)
(sm2)
خب کات کردی اپ کن دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رزول تو سیستمت بالا میاد !?؟! (sm30)
الان اینجا cpu چش رنگی میطلبه مال من 17 دقه طول میکشه .. (sm59)
کنسرت بی بی سی ادل زیرنویس نداره ؟؟؟؟
(sm2)صحنه معروف