واسه من هیچی دیگه مثل هاوس نمیشه ! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه من هیچی دیگه مثل هاوس نمیشه ! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روح دکتر هاوس نمودی مارو (sm2)
داعش با این عکس ایران را تهدید کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روح اون فیلم های امتیاز پایین و آلبوم های سنتی خودت و مولانا و شمس تبریزی دیوث (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیر بار من کجاست
فنلاندی بیای جلو با تیربار سولاخت میکنم
(sm81)یا خدا یا تهرونه یا اینجا
به سلیقه ی من توهین میکنی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیاقتت همون آدم های همجنس گرایی که طرفداریشون میکنی (sm120)
(sm74)(sm81) نگو نگو نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین اینستاگرام نصب کردم فقط به خاطر پایگان (sm2)
باو ایران چه هیزوم تری به اینا فروخته بیخیال نمیشن (sm2)
نگران نباش دادا فنلاندی رو گروگان میگریم مذاکره میکنیم باهاشوننقل قول:
اینا هنوز قدرت تیربار اسی رو نچشیدن
ببین همه کافر شدن
بوشو موشو اوباما اوبا اینا کلینتون میلینتون نداره (sm120) حسن چاخانم کنار اینا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فارگو چي؟؟ (sm25)نقل قول:
(sm120)حوصله سرما ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفاريان چي (sm2)نقل قول:
پايگان عكساش عاليه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش کاناداست دهن سرویس
(sm120)نقل قول:
ولي حتمن بذارش تو نوبت ديد سيزن دومش عاليه يعني عالي (sm88)
اين از اوناست كه اشتباهي تو ايران به دنيا اومده (sm120)نقل قول:
نقل قول:
قیافه اش هم شبیه خارجی هاست
در کل بهروز فقط پایگان عجب استودیوی داره
عمرا اگه صفاریان این دستگاه هارو تو زندگیش از نزدیک دیده باشه
الی در حال نگهبانی (sm96)
چیزی بنام استودیو موزه موسیقی به گوش ات خورده ؟؟؟نقل قول:
برو عکساشو تو اینستا ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استویو چاوشی هم اینجوری نیست
آدرس اینستاشو بدهنقل قول:
behroozpayganنقل قول:
اهنگ سیامک عباسی گیتار اخرش (sm88)
من نمی دونم این جنیفر لوپز جلوی کسی مثل سلندیون چجوری روش میشه اینجو جینگولی بخونه (sm2)
الیاس ببین این مراسم American Music Award رو می تونی گیر بیاری سلن دیون توش فرانسوی خونده برا مردم پاریس
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای سلن دیون
4upld.com/2iKwr
مراسم 720
مراسم1080
گرايش جنسيش آره ربطي به كسي ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي در مورد لب زني اين نظر از تو بعيد بود!
اينا از روي سوز دارن اين چرتا رو ميگن، هزار كليپ موبايلي توي يوتيوب هست كه ببيني ميفهمي لب زني در كار نيست يارو داره حرف ميزنه و ميخونه اين كجاش لب زنيه؟
سال 91 هم با معين 4 تا كنسرت مشترك روي صحنه گذاشتند دوصدايي! اونجا چطور ميتونسته لب بزنه؟
كاري ندارم اگر كيفيت كنسرتاي سيا پايين تر از معين و داريوش و.. است اونم ده مصاحبه دارم كه ميگه اصلا خوشش از استيج و تكرار خودش نمياد و فقط به خاطر دراوردن هزينه هاش ميره روي استيج
یعنی حال بهم تر از صدای سیامک عباسی نداریم
تاييدنقل قول:
چه عجب يكي همنظر با من پيدا شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیتارش خوبه خب (sm120) اهنگشم بد نیست وگرنه من خودمم خوشم نمیاد
(sm2)
خیلی زور میزنه که بگه من متفاوتمنقل قول:
سلن دیون داشت اجرا می کرد دمی لواتو پشماش فر خورده بود (sm2)
بله صدای سیامک غباسی خوب نیست ! صد در صد به صدای ملکوتی و مافوق بشریه سامی بیگی نمیرسه (sm2)
سامی بیگی با عرفانم خوب بود این اهنگشون (sm118)