معرکه س ولی سیستم عامل ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معرکه س ولی سیستم عامل ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه زبون باز کنم و همه چی بگم دیگه جنازمم پیدا نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم همین بلک بری بود که بدون اپراتور قابلیت تماس با همدیگه رو داشت گوشیاش
تو جنگ نمیدون کجا بود از این قابلیت ش خیلی استفاده کردن و بدردشون خورد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی من که هیچی جایه دیگه این حرفا نزن بهت میخندن ..
میدونی چرا داره ورشکست می کنه ؟ چون هیچ وقت کیفیت و استحکام گوشی رو کم نکرد بخاطر فروش بالا ،کاری که سامسونگ کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته باز این قابلیت عمرا تو ایران ج بده (sm120)
اره مشکلش همون گرونم هست البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چیزی غیر اندروید (sm70)نقل قول:
خب برو بچ ما رفتیم توابع .. (sm17)
مهدی سیسکو بپر روش !!!! (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قوطی پلاستیکی (sm3)
آره htc کیفیت ساخت ش خیلی خوبه ولی میگم قیمتش یخورده بالاست واسه همین استقبالی نمیشه
امکاناتش کمه
البته تو رده متوسط