نظرت کاملا فنی و دقیقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرت کاملا فنی و دقیقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هرحال جوان و نوجوان های هر دوره که بیشترین شنونده موسیقی هستند در هر نسل سلیقه ی متفاوتی دارند همانطور که اکثر ماها اهنگهایی که پدرانمون در جوانی گوش میدادند رو نمیتونیم تحمل کنیم نسل امروزی هم دیگه یواش یواش از شادمهر و قمیشی و ابی و.... فاصله گرفتن و لیتو و سیجل و چه و چه و چه گوش میدن هرچند از نظر ما این موسیقی پوچ باشه.
والا پدرای ما مگه داریوش و ابی و هایده، مهستی، ستار، معین و .... گوش نمیدادن؟! من همین الانشم موزیکای اون دورهی این خواننده ها رو گوش میدم لذت میبرم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خواننده ها و موزیسین هامون از اول گوش نسل جدید رو به این چرت و پرتا عادت نمیدادن الان وضع بهتر بود(sm138)
اره الانم شاید یه سری زیر بیست سالهها هنوز هایده گوش بدن ولی اینی که گفتم شامل اکثریت میشه. بحث عادت نیست کنار مسعود جهانی و حامد برادران و بقیه تازه به دوران رسیدهها اهنگسازها و خوانندهای خوب هنوز هستن ولی این مردم هستن که خودشون اونارو انتخاب میکنن دلیلشم بنظر من اینه که شنونده ی عام همیشه دنبال فضاهای جدیده و کیفیت زیاد واسش مهم نیستنقل قول:
رها کنید بابا
(sm29)
والا، دغدغشون شده راه های رفته و نرفته ی شادمهر!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
بگو استاد شادمهر(sm127)
(sm62)