چارلیز با کمی اغماض در این حد(sm69)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پری کیه(sm55)
نمایش نسخه قابل چاپ
چارلیز با کمی اغماض در این حد(sm69)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پری کیه(sm55)
katy perry (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ايول
تو روحت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه عجب ویدیویی بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد ارضای تماشاگران کار میکنه(sm2)نقل قول:
لامصبا اگه ما یه کنسرتشونو بریم 10 بار ارضا میشیم(sm2)
اونوقت تو ایران باید با عشوه های خرکی ففری حال کنیم(sm2) هووووووم مثه من مثه تو بیا بیا عاشقتر میشم(sm2) ففری(sm2)
(sm77) لنز دوربینو
(sm2)
ولك من بچه همدانم طبعم سرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهر بکهام اصن به برادرش نرفته(sm29)
خواهر دیوید ، جو آن ، به مناسبت 39 سالگی برادرش عکسی از خودش و دیوید رو در توییتر به اشتراک گذاشت و نوشت : می خوام به بهترین برادر دنیا بگم تولدت مبارک ! واقعا آدم خوش شانسی هستم که کسی به مهربونی تو توی زندگیم دارم. عاشقتم.
باشگاه منچستر یونایتد هم در توییتر این طوری تولد دیوید رو تبریک گفت : توی این روز و در سال 1975 یه ستاره متولد شد. دیوید بکهام عزیز تولدت مبارک.باشگاه اسپانیایی رئال مادرید هم این پیام تبریک رو در توییتر نوشت : تولدت مبارک دیوید عزیز.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]