نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه hd تو هاردم بود پاک کردمش ..
جواب پخ مارو ندادیا (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بخیر (sm27)
شیر تو این زندگی... (sm172)(sm50)(sm27)
متاسفانه مقدور نمی باشد (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد رضا شفیعی کد کنی (sm77)
قطار (sm50)
دهن شاهین سرویسه (sm54)
چو ازین کویر وحشت به سلامتی گذشتی (sm50)
به رسان سلام ما را به شکوفه ها به باران (sm50)
محمد رضا شفیعی کد کنی - دفتر شعر در کوچه باغ های نیشابور
به بوسه های تو در خواب احتمالی من (sm81)
بعد چند وقت آهنگ خالی رو گوش دادم. یاد پارسال این موقع افتادم. (sm25)
بعد همسرش دیوانه شد (sm50)
آنقدر مادرت ظرف شست که آب شد (sm50)
گریه ام اگه بگیره میریم زیر بارون ... (sm50)
بین من و تو حتی یه آه فاصله نیست
پاک کن اشکامو از این گونه های خیس ... (sm50)
آلبوم یزدانی "واقعا" ضعیف بود. خسته نباشه.
قلبمو شکستی (sm74)نقل قول:
Mohsen Namjoo - Hoosham Bebar (sm74)
تعریف بیخودی سودی نداره. من خودم تو خواننده های داخلی همین یزدانی رو گوش میدم با چندتا گروه ناشناخته جدید.نقل قول:
واقعا اینکارش ضعیف بود. البوم قبلیشم ضعیف بود. ولی باز اون حداقل یه نیمه شعر محور داشت که نمیذاشت گندش دربیاد
یک روز صبح زود و فقط گریه
سیگار بود و دود و فقط گریه
با گونه ای کبود و فقط گریه
پشت موبایل بود و فقط گریه
شب بخیر
میدان منفجر شده ی اعدام
تا خودکشی ِ واقعی ِ الهام
تا دیش های مخفی ِ پشتِ بام
تا بچّه ای که باز نخورده شام
کلا تو آلبوماش فقط دو سه تا کار خوب هست - البته به جز آلبوم خاطرات مبهم و ساعت 25 شبنقل قول:
ترانه هایی که میخون همه عالین ولی برای کسی که قبلا ازین ترانه ها نخونده. دیگه خار شمال و فیلم و گریم و نقاب و سینما و تهران و ... رو به رحمت ایزدی فرستاد. بس نیست؟نقل قول:
(sm50)
تا خود صب با خودم همش کلنجار میرم .. (sm74)
نقل قول:
دیوس پس غلط میکنی از صب تا حالا مغز مارو خوردی تعریف میکنی از آلبومش ..
(sm2)انقد کمبود فضا دارم تاج و تخت 4 گیگ دان کردم دیدم پاک کردم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعه " كجايي " با بيش از ١٨ ميليون بار پخش تنها از رسانه راديو جوان
سریع گرفتن شیر کردن .. (sm3)
مشروب می خوری وسط جشن تازه ای
شب ها که در کنار حرم گریه می کنم!
تو توی تخت خواب خودت *** می کنی
من توی تخت خواب خودم گریه می کنم
(sm50)
(sm50)
(sm127)(sm50)نقل قول:
Pooria Putak - Mobarak (sm50)
ببین ولی من خدا نیستم ببخشمتا
ظاهرمو نگاه نکن از تو یه بچه ام انگار... (sm172)
05 Deylaman (Molavi).m4a (sm50)
چنان که با تو درآمیختم یقین دارمکه با من از نفس اولین عجین بودی(sm50)
راستی من شبا همش فکر توام
بعضی وقتا خوابم نمیبره...
همچنین؟!
امیدوارم...
(sm50)