پیرزن رو از تاکسی خالی میترسونینقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بریم 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
نمایش نسخه قابل چاپ
پیرزن رو از تاکسی خالی میترسونینقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بریم 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلظتش زیاد شه روم نظر پیدا میکنن(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسش تو اینیستاگرام 8000 تا لایک خورده ، فامیلمون دید تعداد زیاده برا اینکه چش نخوره از اینستا حذفش کرد (sm127)
غلط میکنن ، نمیخواد همینجوری خوبه (sm176)نقل قول:
داش غیرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فردا هم سیبیل بزار بیا(sm59)نقل قول:
نوکرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای تا شب بری نماز بخونی؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر: بابا من از کجا اومدم ؟
پدر: مادرتوگـــ.اییدم، این چه سوالیه
پسر: اخه دوستم میگفت اونو لک لک گذاشته تو بغل مامانش میخواستم ببینم منم اینجوریم ؟
پدر: نه بابا جان مادرتوگـــ.اییدم
صابر بیا سوبرا...
قدیما تو خونه مون از بس به اونایی که سر پا بودن کار میدادن، هممون سینه خیز راه می رفتیم. فکر کن چون سر پایی بهت بگن دو تا تشت لباس پهن کن
چرا اواتار من نشون داده نمیشه ؟؟؟(sm77)
گوش به حرف این بچه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
برو مطمئن شو آواتار گذاشتی یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن مودب ترش بود من چیز دیگه میگم...اینم بد نیست میشه تو جمع گفت! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خود شیفته (sm70)نقل قول:
خیلی وقته ... عوضش هم نکردم ... نصف دوستام اواتارشون پریدهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
صابر بیا سوبرا...
خدا پدرو مادر و جد در جد منو بیامرزه که سوبرا رو بهتون معرفی کردم (sm70)
من این همه نمیرم سوبرا که شما میرین (sm70)
مرسیـــــــــــ (sm19)نقل قول:
تو هم عکسشو از اینجا بردار این آتی و شیخ و میلاد چششون شووره (sm70)
رو حرف شیخ حرف میزنی؟؟؟(sm30)نقل قول:
(sm1)نقل قول:
چند مدت قبل هاست سایت یه اتفاقی واسش افتاد همه ی اواتار ها و امضا ها پاک شد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید دوباره اواتار بزاری . (sm10)
تو معرفی کردی؟ (sm142) نیا به یه وجب زیر شکم محمد طه (sm98)نقل قول:
نقل قول:
(sm98) حرف اضافه موقوف (sm70)
دختر باید با ایمان باشه . . . . . . . اگر نشد با آرمان باشه نشد با ساسان ،پیمان ، علی ، اشکان ... نمی دونم با یکی باشه دیگه ! تنهایی واسه دختر خوب نیست دق می کنه !
ميدونيد چرا سوسکا وقتي ميرن مدرسه کفش نميپوشن؟
. . .
. . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . با اين دقت اومدي ببيني چرا سوسکا وقتي ميرن مدرسه کفش نميپوشن ؟؟؟؟ سوسک مدرسه ميره؟ سوسک کفش ميپوشه؟ مگه بقيه وقتا ميپوشه که موقع مدرسه نپوشه؟ خجالت بکش! يکم فسفر بخور مغزت باز شه! همسنا تو تو دانشگاه خارج کشور دارن اورانیوم غنی میکنن روبات انسان میسازن تو اومدی ببینی چرا سوسک کفش نمیپوشه
عاقا Emam رو بر عکس بخونید !!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
85 تا صلوات عنایت فرمایید لدفن.خخخخ
ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﺭﺍﺳﻮ ﻣﯿﮑﻨﻪ !
.
.
.
.
ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺩﺭﮔﯿﺮ هیچ بحثی ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ!!!
.
.
.
ﻣﯿﭽُﺴﻪ ﻣﯿﺮﻩ
شونه آدم که هیچی
:|
.
.
.
.
.
.
.
شونه تخم مرغم پیدا نمیشه،سرمونو بذاریم روش،گریه کنیم
ﺩﺧـﺘﺮﻩ pm ﺩﺍﺩﻩ :
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﯿﺎﻡ لاین ﺳﺮﻋﺖ ﺧﻮﺑﻪ
ﻭﻟﯽ ﺑﺎ ﺗﺒﻠﺖ ﮐُﻨﺪ ﻣﯿﺸﻪ
ﻣﯿﮕﻢ : ﺍﻻﻥ ﺑﺎ ﭼﯽ ﻫﺴﺘﯽ ؟
.
ﻣﯿﮕﻪ :
دامنه ﻣﺸﮑﯽ ﻭ ﺗﺎﭖ ﺯﺭﺩ!!
خدایا اینو شفا نده دیگه بزار بهش بخندیم
یک عدد نان سنگک
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مدل89
فریزری
تا نخورده
سنگ پشتش چسبیده هنوز
دو رو کنجدی
.
.
.
معاوضه با206 مدل 93
ای بابا چرا این رنگی شد؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مادر شیخ طوسی بعد از زایمان
لايك چيست؟
.
.
.
.
.
.
آمپول كه نيست اينقدر ازش مي ترسي. بزن بره ديگه.... !
کروکدیل رو هر وقت از آب بگیری...
.
.
.
.
.
.
میگیره جرت می ده!
آخه من نمی فهمم انتظار داری کروکدیل تازه باشه وقتی از آب می گیریش؟؟
جدی انتظار داری کروکدیل رو بگیری از آب ؟؟
کروکدیل هم قد توئه؟ شوخی داره باهات
امروز روز جهانی ماچه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی به ماچه ؟
والااااااااا :|
نمیخوام ......
نع....
عه.....
بوسم نکنیااااااااا.... دوس ندارم...... نکن برو اونور
وااااااااه؟ این کارا چیه ؟؟
هیییییییییییی > بی تربیت (-_-)
بازم که نیومده داری میری
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر حسینی بای واحد مرکزی خبر
خانم بزار یه امشبو کوبیده بخورم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
شوهر بهنوش بختیاری...
آقا به برادر زادم یاد داده بودم هر موقع هر جاش اوف شد بیاد
من بوسش کنم خوب بشه
-
-
-
چشمتون روز بد نبینه.. الان چند روزه ختنه کرده و داره دنبال من میگرده
ای کسانی که پست های منو کپی میکنید .
.
.
.
بسیار کار خوبی می کنید
ارث بابام نیست که منم از یکی دیگه دزدیدم راحت باش
حتی این پست روهم دزدیدم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]