سامسونگ که کیفیت ساخت افتضاح (sm25)
n تومن خرج گوشی میکنی میگیری دست انگار پلاستیک اشغال گرفتی....
نمایش نسخه قابل چاپ
سامسونگ که کیفیت ساخت افتضاح (sm25)
n تومن خرج گوشی میکنی میگیری دست انگار پلاستیک اشغال گرفتی....
خی چی شد همه تون میگین این آشغاله اون آشغاله ..
په حتما موتورولا خوبه .. (sm2)
خودتم ادعا دونستن زیاد میکنیا(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
htc در حد متوسط بهترینه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم بخوای خرج کنی اپل یا بلک بری....
اگر بی گوشی بمونم محاله سمت سامسونگ و هواوی و.......برم!(sm3)
فصل بعد در استقلال(sm3)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایفون موتورولا بلک بری گوشیهای آمریکاییه هیچ حرفی توش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وسط ایفون قیمتش خیلی بالاست
موتورولا نگرفتی دستت ببینی چیه
کیفیت ساخت رو ببینی بیزار میشی از هرچی گوشی چینیه
من که خودم از سونی خوشم میاد موتورولا که گرفتم از سونی هم زده شدم
دربازه بانشون هم زیاد تو اوت میزنه (sm3)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشترم نظرم رو سونیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
htc طراحیش زیاد به دلم نمیشینه
سونی هم قیمت خوبه هم کیفیت هم امکاناتش بالاست
پشتیبانی موتورولا بی نظیره ، هیچ کمپانی با این کیفیت پشتیبانی نداره
پشت سر هم رام رسمی منتشر میکنه
اره سونی هم خوبه کیفیت ساختشم بهترهنقل قول: