نخیر (sm120) البته اون که ایشالله (sm59) ولی اونم که منظورم بود ایشالله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نخیر (sm120) البته اون که ایشالله (sm59) ولی اونم که منظورم بود ایشالله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مثلا رانی آناناسم اگه بخوام از کجا میتونی پرت کنی برام (sm51)حداقل پولشو بفرست برم بخرم (sm81) (sm2)نقل قول:
اینجا گرونه 10 تومن ناقابل بده (sm70) دعاتم میکنم(sm50) که عرض 3 سوت مدرک به دست(sm51) یه شغل آبرومندانه هم گیرت بیاد بعدشم دیگه با خودته که ازدواج بکنی یا نه (sm59)
ایشاالله(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من خوابم میاد دیگه... شب بخیر (sm127)(sm27)
من بعضی وقتا جوگیر میشم میگم بیا تو بغلم نوید (sm2)زیاد جدی نگیریا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی(sm127)شبت خوش(sm10)نقل قول:
پولشو چجوری پرت کنم برات(sm120) مهم نیته من نیت کردم که بهت شیرینی بدم (sm59) خدا خیرت بده دندون میخوام(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب بخیر گلم (sm176)نقل قول:
آره میدونم نیته نیت به چه دردم میخوره (sm2) لازم نیست که پرت کنی میشه شماره حساب میدم تو بفرست برام (sm51)نقل قول:
الان حرف ما چه ربطی به دندون داشت ؟ (sm51) (sm2)