اونو همه میدونن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیاز به گفتن نداره خوب.
نمایش نسخه قابل چاپ
اونو همه میدونن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیاز به گفتن نداره خوب.
(sm41)
استاد شادمهر به نظرم همین کارای کنونیش هم بد نیست و خیلی هم ارزش گوش کردن دارن!
هر چی باشه از آهنگ عارف که بهترن (sm2)
(sm55)
اتفاقا آهنگ عارف خیلی خوب بود. یه موزیک لایت عاشقانه و آرامش بخش. حتی چندین بار هم پشت هم پلی میکنم بدون اینکه ازش زده بشم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من خیلی ارزشش بیشتر ازکارای وحید کچل و تیم مضحکش هست(sm2)
من برعکس، اصلا خوشم نیومد، کلام آهنگ یجوری بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به وحید کچل و تیمش کاری ندارم، برام خروجی کار مهمه! خداروشکر من که راضیم و اتفاقا آلبوم تجربه کن و تصویر نسبت به سایر آلبومهای منتشر شده کنونی خیلی هم بالاتره و نه تنها من بلکه درصد بیشتری هم رضایت دارن.
حالا شما ناراضی هستید، بحثی نیست و به ما اصلا ربطی نداره، بالاخره موسیقی سلیقه ای هست و هرکس قدرت انتخاب داره.
من که به شخصه به تصمیمات شادمهر عزیز احترام گذاشتم و خواهم گذاشت.
استاد شادمهر عقیلی(sm127)
دوست من .. شما که استاد بودن شادمهر رو تایید میکنید و به تصمیماتشم احترام میزارید و حتی دو تا آلبوم اخرشم دوست داشتین به نظرت آهنگسازی های شادمهر بهتره یا وحید پویان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ همین بسه عارف منو یاد آهنگ فال قهوه با صدای شادمهر میندازه
پی اسم تو ميگشتم ته يه فنجون خالی
دنبال يه طرح تازه يه تبسم خیالی
فنجونای لب پريده قهوه های نيمه خورده
من و عشقی كه واسه هميشه مرده
دل به عشق تو سپرده ...
حتی تنظیم هومن نامداری شبیه تنظیم همون آهنگه شده .. سه سال پیش این آهنگ ساخته شده و اونموقع شادمهر آهنگهای معروف و گمت کردم و ... ساخته بود و مثل الان نبود پس نمیشه تو مود آهنگازی نبوده
بازتاب آهنگ خیلی خوب اونقد که بازم عارف سراغ شادمهر میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]