این کاور سیامک عباسی رو که میبینی نوشته هاش رو از روش بردار واسه دستکتاپ میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این کاور سیامک عباسی رو که میبینی نوشته هاش رو از روش بردار واسه دستکتاپ میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 تا بهت دادم حالا بی حساب شدیم(sm2)
مگه به این کشکیاست که بردارم.پس زمینش بافت دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نداره فکر کنم میخوای شات بزارینقل قول:
مثلا با هم تو یه تیمیم (sm2)
قطعا این طرح اختصاصی نیست و از یه جا اسکی رفتن.بذار ببینم میشه پیدا کرد یا نه
(sm2)
پیدا نکردم
مهم نیست یه نفس عمیق بکش و شروع کن به شات گذاشتن (sm120)
من اختیار خود را تسلیم عشق کردم
همچون زمام اشتر در دست ساربانان ...
(sm169)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تازگی شایعه شده است فوتبالیستها آمپولی را زیرنافشان تزریق میكنند و بلافاصله قرص ویاگرا(sm77) میخورند. تركیب این دو قدرت بدنیشان را بالا میبرد اما به دلیل اینكه تست خونی در ایران گرفته نمیشود، دوپینگ آنها قابل تشخیص نیست
داعش نیاد تهران بمب بزاره صلوات (sm81)
همه ی امکانات مال تهرانی هاست
(sm36) نمیاد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهههههه شیمی جون خوبی دختریم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیادم خودم هستم منتظر دستور جحاد عاغا هستم
وای اگر ... ای حکم جحادم دهد
تموم تیربارای دنیا نتواند که جوابم دهد
نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم آقا احسان تو خوبی خانومت خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین به شما میگن یه مرد با غیرت ِ خوب ِ ایرانی (sm120)
شیما خیلی حرف میزنی .. (sm3)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد زر زر کردی دیوس سیستم من کنده باس مجدد نصب کنم ..
عه من که تازه اومدم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)یاد فیلم رهایی از شائوشنگ افتادم
کسی از ما جهان آرا نمیشه ...نقل قول:
همه مون میمیریم اونم با اره برقی و چاقو
الحمدالله . خانومم خوبه شکر خدانقل قول:
ما مردها در جهان آفرینش می درخشیم چیکار کنیم دیگه مرررردیم مرررررررررررد
اینا هنوز ندیدن قدرت اسی رو وگرنه جرات نمیکردن . وقتی بشینم پُشت تیربار دیگه سامانه موشکی اس 1000 هم جلودارم نیست .از بچه های جیبهه بپرسی میگن اسی تیربارچی یه تنه باعث پیروزی در 8 سال جنگ تحمیلی شد
(sm2)خب به درک خیلی ادعا میکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیگ لایک اسی تیربارچی (sm120)نقل قول:
(sm132)دنیا از پشت سیستم من خیلی زیباست
(sm120) اسی دندون طلا
کریستی هم نشون میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو که کشتی خودتو براشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینم شد جواب ..نقل قول:
اینجا باید بگی چش الی کور دوس دارم حرف میزنم ..
کیون لقت .. (sm3)نقل قول:
فقط باید غذای ما در خط مقدم تامین بشه تنقلات و کمپوت و قهوهنقل قول:
وظیفه شما خواهران سنگینه
(sm172) چه بلایی سر فروم اومده خیلی دیر باز میشه تایپکا
سیامک عباسی مشنگ چرا همه آهنگاش شبیه همه ..
صدای دوم من از این مخملیتره .. (sm59)
نیست در لوح دلم جز الف قامت یارنقل قول:
چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم ... (sm181)
آخ گفتی سه چهار روزه دیر باز میشهنقل قول:
صدای خامت بفرست واسه صفاریاننقل قول: