اخ مخا(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اخ مخا(sm2)
(sm30)
به فوکم خو چیکا کنم درکه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم جای اواتار مشکل داره حاشیه سمت راست بیشتره.ریده تو قرینه(sm2)
اینو ببینم یکی میزنم تو کله ی کچلش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث
(sm2) کم موند دیگه با عروسک هم خودشو ارضا کنه ..
بگو این 2 تا چه فرقی دارن که توی دیوث کاری به اون نداری ولی اینو زرتی پاک میکنی مردکه حزب اللهی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همینو میخوام(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نمیذا
نمیذارم نذاری بذارم
بگو چه باجی میخوای(sm2)
آقا اصن لب بزنه یکی مثه شب پره و خردادیان در حدی نیستن که بیان اظهار نظر کنن . سیاوش اخلاقش خوب نیست قبول ولی اینا باید حد خودشونو بدونن و احترام بزارن بهش . از همشون بزرگتره ولی ببین دارن چپ و راست میکوبن و مصاحبه و کوفت و زهرمار ! خوب چند تا اجرا لب بزنه چه اشکالی داره تو 70 سالگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین چیزاست که موسیقی لس آنجلسی رو نابود کرده وگرنه اگه احترام و همکاری مثل گذشته بود این وضعیت موسیقی نبود که بیان با آفات داخلی کار کنن
انگار فقط مشکل اینه که سیاوش لب میزنه !
دیوث غریبه هم اینقدر طماع نیست تو که سره عمر رفیقمونی.چه خبره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از توی مایه بیا بیرون.یه کاری بگو
(sm185) حال که دَی وانَه شدم مِی روی
بی سر و سامانهَ شدم مِی روی
مِی روی افسانَه شدم مِی روی
مِی روی افسانَه شدم مِی روی
(sm185)
دفه آخرت باشه ..نقل قول:
گذاشتن .. تهه جملتو میگم ..
گروه «ایگلز آو دث متال» بالاخره جزئیات فاجعه را روایت کردند
(sm54)تی وی 4kزیر سه میلیون ! جالبه
زیرش نوشته 3D روش کلیک کنید دوستان... و روی مانیتور کلیک چپ رو نگه دارید و موس رو بکشید پایین(sm50)کیف میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Knight of Cups Official Theatrical Trailer
(sm50)جالب انگیز بود
عمو رضا - یه نفر (sm50)
(sm2) در حاشیه تشییع مرحوم رکنآبادی٬ مردم که دور احمدینژاد جمع شده بودند٬ سوالهای اعتراضآمیز خود در مورد چگونگی هزینه پولهای نفت٬ دلایل اختلاس و فساد و مسائلی از این دست را مطرح میکردند که رییس جمهور سابق در پاسخ به این سوالها تنها به بیان جمله «موفق باشید» اکتفا کرد.
آه که این لعنتی
این قرص های افسردگی
رنگ به رنگ
دُز به دُز
به باد داد آرام زندگیم
(sm50)
(sm169)
اقا اکثر سایتارو که میرم این میاد چکارش کنم
Bad Request - Invalid URL
HTTP Error 400. The request URL is invalid.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزت سونه ؟
اره
کش و کوکی مرورگرتو پاک کن بعدشم
To clear your DNS cache if you use Windows 7, perform the following steps:
- Click Start.
- Enter cmd in the Start menu search text box.
- Right-click Command Prompt and select Run as Administrator.
- Run the following command:
ipconfig /flushdns
If the command succeeds, the system returns the following message:
Windows IP configuration successfully flushed the DNS Resolver Cache.
بعد ریست کن
یعنی قشنگ این یاران کالکشنه مشکلاته(sm2)(sm2)
این کچل ویدیو داد دقت کردین .. (sm59)
اولش شروع میشه موزن میخونه یه چنگیز .. (sm59)
چه میکشه چنگیزو .. (sm50)
سینجول با خودت حرف میزنی؟(sm2)
دیوث اقلا بگو درباره چی حرف میزنی تا ادم بفهمه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایام شما نه
(sm120)
خطر ی شات بزار احسان دوست داره(sm120)
شات؟ الان؟ دیوث میخوای بن شم؟(sm2)
حاجی خزُ بیخیال گوشتُ بچسبش(sm132)
افراط و زیاده روی در هر چیزی بده هرچیزی(sm132)
حوصلم سر رفته .. (sm183)(sm150)
بی تو من هی چی نمی خوام از این عمری که 2 روزه
نرو تا غم واسه قلبم پیرهن عزا بدوزه
با تو انگار تو بهشتم با تو پرسعادتم من
دیگه از مرگ نمی ترسم عاشق شهامتم من