قربون آدم چیز فهم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا میخوان آدم به زور و اجبار از یکار تعریف کنه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
قربون آدم چیز فهم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا میخوان آدم به زور و اجبار از یکار تعریف کنه (sm120)
در بیشتر موارد دیده شده اما الان شعرها هم تکراری شده و در کل یک متن و عبارت و جملست تا شعر!نقل قول:
شعرها فقط شعرهای قدیم.
الان هم شعر خوب هست ولی نه زیاد!
اره الان شعر خوب کم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه شعرهای خوب الان میوفتن دست یه سری خواننده که حیف میشن
(sm172)نقل قول:
Music: Master Shadmehr Aghili(sm127)
من نمیخواستم به اجبار بگم آهنگ عرف و دوست داشته باش ازش تعریف کن ..فقط نظرتو رسیدم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا .. موقع گوش کردن آهنگ همه بسه عارف یهو آهنگ فال قهوه با صدای خودش تو ذهنم تداعی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همه آهنگای جدید عارف و گوش کردم . این از همشون بهتر بود .. با شاهکارهای قبل از انقلابش کاری ندارم .. فقط میتونم بگم آهنگای جدیدش افتضاح بودن فقط یه دونه اش که نیکان تنظیم کرده بود و شعر بابک صحرایی بود خوب بود . این گل سرسبد کارای جدید عارف بود .. با لحن خوندن عارف یا اینکه این آهنگ به صداش میمومد یا نه کاری ندارم ولی آهنگش خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم شما نبودی، کلی گفتم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)