(sm172)(sm127)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)(sm127)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همه همینطوری شده دادا ،تنظیمات انجمن رو دستکاری کردن ، امیدواریم به راه راست خ=هدایت بشن و تنظیمات رو به حالت قبلی برگردونننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییید دلم واست پریییییییییییییییید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جـــــــــــون من مزه تلخ رو دوست دارم... لبخندتو بخولم (sm51)نقل قول:
20 روز تو بیمارستان بستری بودم فقط چاوشی گوش میدادم
پرستارا میومدن پیشم میشستن
فردا صب تو اوین می بینمت / (sm59) کافرای بی دینیم (sm59)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رژ نزدم که مزش تلخ باشه لنتی ، لبخند تلخ که مزه تلخی نداره (sm50)
اوه اوه ، پات چطوره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهبودی پیدا کردی؟