دوستان فيلم باز يك سوال ازتون داشتم.
لينك دانلود رايگان از فيلم هاي Nymphomaniac: Vol. 1 و Nymphomaniac: Vol. 2 ، نسخه كارگردان رو سراغ داريد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان فيلم باز يك سوال ازتون داشتم.
لينك دانلود رايگان از فيلم هاي Nymphomaniac: Vol. 1 و Nymphomaniac: Vol. 2 ، نسخه كارگردان رو سراغ داريد؟
امیر کرم داری بن میکنی مگه
اسم آلبوم : چاووش خون
خطر دیوث باز نامهربون شدی جواب نمیدی ! باز چند وقته ... (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط new [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر جدید داری یا همون ویدیو بهروز کچلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Majiid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50) اهنگ تاک استاد سیاوش پلی و هزاران بار پلی
باز میگه بهروز کچل ! باو دیوثا طرف کلی خرج کرده رفته انستیوی زیبایی مو کاشته ! واسه هر تار موش کلی پول داده (sm2)
استاد فقط استاداسدی :|
کچل نیس که ... مو داره
باو بنده خدا کلی خرج کرده مو کاشته یه عالمه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) حالا تو چرا نارحت میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ارادت ویژه ای به استاااااااد صفاریان دارم (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) اوه مای گادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی شناسم کیه ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی از ویندوز 10 بگو
(sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیای عروسکی ... آخ که چه حیف شد کودکی (sm74)
تنها فوتبالیست تاریخ که باشگاه نداشت ولی تیم ملی بازی می کرد...یه بارم عابدزاده رو امتحان سختی کردنقل قول:
کیون لق تو و سینجول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اهنگ روزبه موسیقی ما
آسون ترین راهش airplane mode دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ای آدم غیرمعمولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ جوری اون وقت ؟؟ (sm120)نقل قول:
فک کنم باز اهنگو نصفه زده
چه ربطی داره.. مگه گفتم شات سیکسی بزاره.. گفتم ی شات بزاره.. نمونش الی کلی شات میزاره(sm2)نقل قول:
(sm98) سیستمم نه لپ تاپ گفتم کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جوری (sm120)نقل قول:
بازی پلی آف ایران-ژاپن از سری رقابتهای مقدماتی جام جهانی1998 در مالزی تا لحظاتی دیگر شروع میشود. داور سوت شروع مسابقه را میکشد. دقیقه یک بازی ژاپنیها به سمت دروازه ایران حمله میکنند. سانتر بازیکن ژاپنی روی محوطه 18قدم ما و... گل. استاداسدی دروازه خودمان را به زیبایی هرچه تمامتر باز میکند، اما داور در کمال تعجب گل را مردود اعلام میکند.
با علی اکبر استاداسدی، مدافع آذری زبان سابق تیم ملی در سالروز آن گل بهخودی به یادماندنی همصحبت شدیم تا ببینیم او در فولادگستر تبریز هم از روی نیمکت گلبهخودی میزند؟ 24 آبان سیزدهمین سالروز آن گلبهخودی است که در بازی با ژاپن به عابدزاده زد.
• ای بابا! خوب شد ما یکگل به خودی زدیم که شما برایش سالگرد بگیرید. مردم این روزها سالگرد ازدواجشان را هم فراموش میکنند، حالا شما هنوز به گلبهخودی من گیر میدهید؟اتفاقا بیشتر معروفیت من هم به خاطر همان گلی بود که به عابدزاده زدم. چون همانطور که همه میدانند عابدزاده بهترین دروازهبان ایران بود و من میخواستم او را امتحان کنم ببینم چقدر آمادگی دارد که معلوم نشد چرا داور گل زیبایم را نپذیرفت!
موهاش تو حلق دشمناش (sm127) (sm59)
اولا خطر کلی شات خوب هم گذاشت دوما من داشتم اذیتش میکردم تو چی میگی (sm2)نقل قول:
(sm50)ادما هجوم اوردن برگای سبزتو بردن
چه آنونس جالبی
اشترم این کنسرتا میزنی بنر بزن
کنسرت واترز و اناتما و ama بزن بخصوص واترز
بله دیگه فهمیدم چ جوری (sm120)نقل قول:
ندیدم پستتا (sm120)نقل قول:
اول بگو ببینم میخوای فقط نت قطع شه یا کلن اتنرنت؟؟
یعنی فقط نت نباشه یا کلن شبکه؟؟
شامو بخورم بیام بگم ...
(sm2)ولش غلت کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مراسم AMERICAN MUSIC AWARDS 2015
480 یا 720 نداره ؟
هاردم جا نداره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: