مطمئنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی فک میکنم اون مصاحبه که کرد تحریک برای فروشش بود...(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مطمئنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی فک میکنم اون مصاحبه که کرد تحریک برای فروشش بود...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر امار بندر لورکوزن خوبه ها (sm54)
سلامی دوباره(sm10)
واقعا سلام ایرانی یه حال دیگه ای داره(sm120)
میگن خدیرا پیشنهاد حقوق 200 هزار پوندی کرده از ارسنال !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظرت پیش خودش چی فکر کرده ؟ (sm120)
من موندم تیمی که رمزی و ویلشر رو داره چرا به خدیرا علاقه داره خدیرا اصلا هافک دفاعی نیست
16 ملیون پوند از جیب کنس یووه کشیدد بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا دست مریضاد داشت (sm120)
تجربه من ثابت کرده بازیکنی که دوس داره بره رو نمیشه نگهش داشت دیگه (sm120)نقل قول:
من موندم چرا دی ماریا میخواد بره منچستر (sm54)(sm74)
چون سلام ایرانی سلامتی میاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت (sm120)نقل قول:
اینو به میلاد و حسین سرکرده بگو(sm120)
در این مورد تو کوله باری از تجربه هستی(sm120)نقل قول: