اگه از عطر 30 تومنی خوشش میاد معطلش نکن پیشنهاد بی شرمانه ـتُ بهش بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه از عطر 30 تومنی خوشش میاد معطلش نکن پیشنهاد بی شرمانه ـتُ بهش بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز ساعت 6 رفتم اتاق عمل متخصص بی هوشی اومد پرسید پات چی شده هنوز جمله ام کامل نشده بود بلند شدم دیدم ساعت نه و نیم هستش(sm2)
همین مونده به پرستار مملکت پیشنهاد بی شرمانه بدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرستار مملکت... زارت (sm120) انگار میخواد به دختر حسن آقا پیشنهاد بی شرمانه بده (sm2)نقل قول:
بهت نمیاد دیگه تکرار نکن (sm70)نقل قول:
میخواست بهت امپول بزنه گفته اینطوری حواست پرت میشه (sm2)نقل قول:
شایعه بود(sm2) انگشتامو لازم دارم خودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه این کارو هم بسپارم به راننده آژانس(sm120)
ااا تو مرخص شدی؟ تازه میخواستم بیام ملاقاتیت هم استانی(sm176) (sm120)نقل قول:
چرا به شرطی یه مرد درشت اندام باشه که انگشتش همچین بزرگ باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الـــــــــــــــــکی میگــــــــــــــی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]