شادمهر اینده رو گذاشته، هیچ تجربهگری رو هم تگ نکرده(sm77)(sm77)
اخر زمونه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر اینده رو گذاشته، هیچ تجربهگری رو هم تگ نکرده(sm77)(sm77)
اخر زمونه؟
خدایی یک دست تر از طرفدار به نظر خودم ندیدم.هنوزممممممم جذابه واسم.تو تک ترک ها هم نمیدونم چرا گمت کردم ی جور خاصی برام زیباست.
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی تِرک آینده هم با اینکه خیلی بهش خرده گرفتن برای من زیباست. یه حرکت جدید و نو بود از شادمهر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
امیدوارم که برگرده به همین مسیر و کارای قبلی خودشو با الان مقایسه کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بفهمه که با کی همکاری میکرده
دوباره خودش اهنگسازی کنه
استارتش با همین اهنگ بی کلام انقدر تعریف کنیم تو اینستا که خودش شروع کنه
نفری ۲۰۰ تا کامنت قلب میخوام ازتون بچه ها که فرشباف بلرزه از دیدنشون
چه خوابایی برات دیدم
چه فکرایی برات داشتم .... کسی رو حتی یه لحظه .... به جای تو نمیزاشتم
شادمهر خودشم بخاد کاراشو بسازه فرشباف حذف نمیشه که(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کسای دیگه رو پیشتهاد نمیده به شادمهر فقط با این گروه کار میکنه
پس نقش بهداد چیه این وسط کلا اوت شده
بمونه ولی شادمهرو به اوجش ببرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان باید خودشم فعمیده باشه که شادمهر نسبت به قبل نزول کرده