@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امروز رخ ننمودی بانو (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امروز رخ ننمودی بانو (sm172)
به آژانس بگم راننده درشت اندام بفرستین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا فهمیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
بش پیام دادم ولی حتی نخونده ، فک کنم دسترسی به نت نداره(sm25)
خدا رو شكر رسول جان خيلي خوشحالم كردي (sm134)اميدوارم هر چه زودتر مرخص شي (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي كار بدي كرد چون من باور كردم و واقعا حالم بد شد(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي ديوونه اي نويد من بخدا فكر كردم انگشتاشو قطع كردن و خيلي حالم بد شد (sm39)نقل قول:
احتمالا ديده داري زيادي با آب و تاب تعريف ميكني حوصله ش سر رفته آمپولو تزريق كرده (sm2)نقل قول:
از صدقه سر خبر موثق جنابعالي در مورد قطع عضو حالم بد شد بستم رفتم (sm81)نقل قول:
ايشالا يه مسافرت توپ رفته هر جا هست دلخوش باشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فقط از اول توضیح بده راننده واسه چی میخوای شایدم یه راننده ریز اندامِ درشت انگشت داشته باشن اونو بفرستن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهمیدم که... حدس زدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم تو مجلس ختم از بغليم پرسيدم بنده خدا براي چي فوت شدن؟
دختره گفت: سرطان ترموستات داشتن...!!!
من(sm77)
صاحب عزا(sm77)
پروستات يارو (sm77)
هیچی نگرفت بخوریم ؛ دلت خوشه ها (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن نوید کلا حسوده (sm2)(sm127)
برید ببینم چیکار میکنیدا (sm70)
نقل قول:
فدا بشم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا مشتری میومد به احترامش چیزی نمیخوردم چاییمو میریختم دور ، الان دیگه محل نمیدم مشتری چشاش درم بیاد چاییمو باس بخورم تا سرد نشده (sm70)
بی شرفای خرید نکن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم حاج هادی
خیلی آقایی (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای نوید کلک ، پسر مردمو گول زدی میخوای گلتو بمالی رو سر و کلش؟ (sm2)
نقل قول:
(sm2)(sm2)
رسول دادا چطوری؟
درد مرد نداری که مرد؟ (sm127)
نقل قول:
تو اتاق عمل باهات ور نرفته باشن صلوااااات (sm2)
فیلمت فردا بیرون نیاد صلوااااتی دیگر (sm2)
پرستارا انتف=قام فیلم رول پلاکو ازت نگرفته باشن هر چی زور داری صلواااات(sm2)
مكالمات دوره ابتدايي:
الو سلام منزل عليزاده؟
بله بفرماييد؟
عليزاده هستن؟
شما؟
من بغل دستيشم...
يعني در اين حد داغون بوديمااااااااا