[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار مدیریت آرشیو فیلم و سریال به زبان فارسی
خیلی خوب کار کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار مدیریت آرشیو فیلم و سریال به زبان فارسی
خیلی خوب کار کرده
خودم بهت میدم داداش ... اینا یاد ندارن خوب بدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روح تو سگت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دیگه در همین حد میتونم بدم یا یکمی حدس و گماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Zendeginame Espandar
Zahirook
Bagjatat
Sardare Zamane Han
Guwahati
kalampor
Mashkatane Mayrok
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میخوام به رفیق شفیقم بدم ..مکه نمیبینی یه جماعتی اینجایین صبح تا شب یعنی یکیتون نمیتونید همچی درست بهش بدید حتما باید به زبون بیاره ..این همه زحمت براتون میکشه بغضم کرفت از معصومیتش (sm74) جان من یه بار دیکه پستشو ببین بچم چی فشاری بهش اومده
نقل قول:
دختر که احیانا تو تاپیک نیست به حول قوه الهی
دهنت سرویس کلی خندیدم ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بائ اشترم مارو قابل نمی دونه وگرنه ما جان بر کف تر از این حرفا هستیم (sm2)
شاید دادن به اشترم باعث بشه آن سفر کرده برگرده ! اصن این کیون ناقابل نذر اشترم (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سفر کرده کیه ؟
تو فقط مونده عاشق بیبی چین و چروک دار من بشی ...
خانوم منشی چی شد پـــــــــَ دیوث
h نداره که
govati یه رقص بلوچیه
اونی که h داره یه شهره
سفر کرده همونه دیگه (sm74) مگه من غیر از اون عاشق کس دیگه ای هم شدم (sm2)نقل قول:
دفتر دستکش رو جمع کرد رفت الان 3 ماهه روی ماهش رو ندیدم (sm81)
ببغشید (sm74) اصن برو همون سرکه بزن به دم ودستکاتنقل قول:
حیف باسن من که واسه تو به حراجش کذاشتم(sm81)(sm81)
خواهش امیدوارم درست باشه (sm10)نقل قول:
اینم تصحیح کن با تشکر از اکبر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو قرار بود به طرف نامه بدی هدیه بدی بری ببینیش باهاش صحبت بکنی فقط الان بمن نکو که به جای این 4 تا کار فقط نشستی پای پی سی 4 بار با حالت گریان جق زدی و اشک ریختینقل قول:
داداش همه ی اون کارا رو انجام دادم زنگ نزد چیکار کنم خو ؟؟؟ بعدشم رفتم بهش گفتم گفت " بفرمایید بیرون آقای محترم " (sm81)نقل قول:
طنز روزکار همینه وقتی همه چیتو میذاری پای یه نفر اون یه نفر حاضر نیست حتی ببیندت ..بعد یهو میبینی یکی که جواب سلامشم به زور میدی .. روت نظر دارهنقل قول:
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده... (sm50)
آخ آخ دوتا خواهر هستن به معنای واقعی کلمه گا**دن منو انقدر زنگ میزنن جواب ندادم ! دیوثا ول کن هم نیستن (sm2) مشکل اینه مثل هندونه سربسته می مونن معلوم نیست چی به چیه (sm59)نقل قول:
نقل قول:
از من تشکر نکردی منتظر تلافی باش ..
من از برای مصلحت در حبس دنیا ماندهام
حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیدهام ... (sm50)
(sm50)
ای دل صاب مرده (sm50)
نمیادنقل قول:
خطر هخمخواب رقیبانی و من تاب ندارم بی تاب از غصه ای این خواب ندارم(sm50)
آهنگ روزبه سوئینگِ ریتمش (sm120)
روزگاریست که سودازده روی توام
خوابگه نیست مگر خاک سر کوی توام
به دو چشم تو که شوریدهتر از بخت منست
که به روی تو من آشفتهتر از موی توام
نقد هر عقل که در کیسه پندارم بود
کمتر از هیچ برآمد به ترازوی توام
همدمی نیست که گوید سخنی پیش منت
محرمی نیست که آرد خبری سوی توام
چشم بر هم نزنم گر تو به تیرم بزنی
لیک ترسم که بدوزد نظر از روی توام
زین سبب خلق جهانند مرید سخنم
که ریاضت کش محراب دو ابروی توام
دست موتم نکند میخ سراپرده عمر
گر سعادت بزند خیمه به پهلوی توام
تو مپندار کز این در به ملامت بروم
که گرم تیغ زنی بنده بازوی توام
سعدی از پرده عشاق چه خوش میگوید
ترک من پرده برانداز که هندوی توام
(sm27)
- (sm50)
(sm10)البوم کلد پلی هم اومدنقل قول:
(sm120)فیلم خاک بر سری لاو اومد
دیوونه ام اینو شنیدی
عاشقی اینو شنیدم ... (sm50)
(sm2)اوه اوه این چیه چرا زدن +19 کمه براش
دست نمای خلق شد قامت چون هلال من ... (sm81)
به نظرتون این پرینتر خوبه بگیرم
hp1600
(sm19)
هی وای من این اومده من نبودم
اشترم ترک شماره 9 رو بکش بیرون
همایون شجریان - مست نگاه ... (sm181)
بههههههه مشکل ِ بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت خبری از مشکلاتت نبود نگرانت شده بودم
hp یکی از تخمتی ترین پرینترهای جهان آفرینشه ! خودم تا الان دو تا تو محل کارم داشتم که هر دو تا مشکل داشتن . یکی که کارتریجش تقلبی بود و کم رنگ میزد ، یکی دیگه هم داغ میکرد کاغذ جمع میکرد
hp بیشتر تو ادارات استفاده میشه و کارتریج تقلبی چینی زیاد داره
اشترم ديوث اين چه طرز برخورد با مدير روابط عمومي پايگاه رسميه؟
منو با اين ممه تير گوسفند چرون يكي ميدوني؟(sm2)
هوای روی تو دارم نمیگذراندم ... (sm81)
خجالت بکش مردک منحرف ممه تیر کن (sm56) هم سن و سالای تو دارن قبر میخرن نماز قضا میخونن روزه قضا میگیرن حالا تو به فکر شات از سوراخه دیواری (sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم اون بدبختایی که میخوان بیان از تو مشاوره بگیرن چه گناهی به درگاه خدا کردن (sm120)
یه بوس ینی ببخشید مشاوره میدی ؟(sm23)(sm2)
یه روز گفتی میری اما یقین داری که میمیری
به جون تو که بعد از تو برات مشکی نمیپوشم ... (sm50)