برا روحیه بد نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت(sm2)
همش دنبال ممه و ممه بازی هستی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
برا روحیه بد نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت(sm2)
همش دنبال ممه و ممه بازی هستی(sm2)
تو اگه ادرس بگیر بودی تا الان میگرفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای روحیه دادن به خودت ممه تیر میکنی ؟(sm2)(sm2) اس شیطون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو امروز با ماشین رفیقم رفتم که کار رو یسره کنم ! ولی از شانس شخمی بنده اینجوری شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس که کسخولیم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا یه فصل تیم نتیجه نمیگیره میگیم تفکرات مربی فدیمی شده اینجوری باشه ونگر و فرگوسن و انجلوتی 10 سال پیش از فوتبال میرفتن کنار چون تفکراتشون قدیمی شده (sm120)
من اصلا تا حالا انتی اردشیر نبودم که الان بگم خوشم میاد ازش همیشه گفتم اینو علی پروین اگه 20 سالم مربیگری پرسپولیس و استفلالو کنن کمه ولی چند ساله قلعه نویی ترسو شده (sm120)
من تازه تو دعوا با کدونام به حسین هم گفتم که قلعه نویی راست میگه وقتی کدونام موز بودش قلعه نویی با استقلال قهرمان شده بود حالا اومده گوه خوری میکنه ؟(sm120)
نه اینکه استقلال کم بازیکن داشت(sm2)نقل قول:
نصف بازیکناتون نیم فصل رفتن تیمای دیگه(sm120)از بس بازیکن داشت.. قلعه نوعی به ایمان مبعلی همون اول فصل اجازه داد بره ی تیم دیگه(sm120)
نصف اون بازیکنا رو علی دایی بهشون شخصیت داد وگرنه اول فصل کسی حسابشون نمیکرد... امثال عالیشاه و عباس زاده و کفشگری و ....
مکتب ناصر خان حجازی (sm127) فقط استقلال (sm127)
اینجور مواقع پیش میاد و یه چیز کاملا طبیعی هستش سعی کن روزهای دیگه سعی کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم کاربریتو باید امیر عوضش کنهنقل قول:
احسان ممه دوست(sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]