پیگیری کردم گفتن آرزوهات توی بروکراسی الهی گیر کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
پیگیری کردم گفتن آرزوهات توی بروکراسی الهی گیر کرده
من دقت کردم اکثر زنداییها فضول، دو به هم زن و چاق هستن. شوهرخالهها معمولا باحالن و شوهرعمهها بیخودترین و بهدردنخورترین آدمهای فامیلن.
عاشق اوناییم که یه لیوان آب دست مادرشون نمیدن،اونوخت واسه روز مادر میرن واسه ننه ی دوست دختر شون کادو میخرن!
هر سال صد تا آهنگ میاد از همه جای دنیا همه می خونن همه هم می شنون ولی فقط یه خوانندست که وقتی میخونه کل ایران میترکه از خنده امید جهانننننن
جهنم واقعی وقتیه که واسه روز مادر با دسته گل باید بری بهشت زهرا(sm27)
قدیما زندگیا ساده بود زرت و زرت معجزه میشد.نمونش همین اسماعیل گشنش میشد گوسفند نازل میکردن،تشنش میشد زیرپاش زمزم میجوشید.الان چی؟همش فست فود
مادری در انتظار است...به دیدنش رو تا فرصت دیدار هست...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا فک کنم کل دوران تحصیلمم حساب کنی پول خودکارام انقدر نشد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاخ عاخ اگه گم بشه چی؟
وژدانی گم شه چیکار میکنی؟ (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]