من یه ماکت 20 ثانیه ای از واسه مهرام عباسی دارم وکال و شهر فرق داره
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه ماکت 20 ثانیه ای از واسه مهرام عباسی دارم وکال و شهر فرق داره
من جواب شما رو میدم چون قبولت دارم ، نظرتم کاملا متینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگم تعداد ارسال مهمه اما مهمه که طرف واسه چی اومده عضو شده
کی عضو شده(sm50)
بابا انقد تنظیمش شلوغه گوشم اذیت میشه یه جاهایی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی جاها که اصا نمیفهمم چی میگه ..
مونایی که خیلی دوسش دارم شعراش رو اعصابمه ..
ینی چی که بد عاشق میشم .. (sm3)
چرا موندی پیشم ..(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]رخصت بنما بلکه رستگار شویم(sm2)
اقا یکی تنظیم مهران عباس رو بزارههه(sm30)
تنظیم کننده صدای سازایی که خودش زده تو لول بندی خیلی بالا اورده وکال کار چند لول پایین تره
صدا سازی هم خوب نشده
و در نتیجه کار غیر اصولی ارون حسینی که هدفش شنیده شدن تنظیمش بوده به کیفیت شنیداری کار لطمه زده
و میکس مستر کار هم به خاطر صدا سازی هایی که گفتم تفاوت چندانی برای وکال ایجاد نمیکنه
شاید بهتر بود تنظیم کننده دیگه ای یا اهنگسازی دیگه ای روی این کار صورت می گرفت
موفق باشید
با ارزوی شنیدن اهنگ های دلنشین و خاص از شادمهر
حالا بیخیالنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه ها متفاوته ! یکی خوشش میاد یا نمیاد
حالا به هر دلیلی که میاد نمیتونه رو نظر بقیه تاثیر بزاره که
اصولا تعرف شما از تنظیم شلوچیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو میگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad1124 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی خوب بود جز تنظیم (sm50)