بعدها تاریخ می گوید که چشمانت چه کرد؟با من تنها تر از ستارخان بی ****...
نمایش نسخه قابل چاپ
بعدها تاریخ می گوید که چشمانت چه کرد؟با من تنها تر از ستارخان بی ****...
به چیت مینازی؟ تو چیت از من بیشتره؟
ماشین؟
هه، شرمنده ما کی باشیم
چی تو اون دیدی که منو پس زدی؟
من چیکار نکردم که اون کرد پست ترین؟
تو چرا با من اینکارو کردی؟
من که توقعی نداشتم گفتم "بمون" همین
(sm172)
شنیدم عروسیته...
مبارکه...
خوش باشی باش...
دنیا اگر بد بود و بد تا کرد
یک مرد عاشق خوب میمیرد... (sm50)(sm27)
بین لپ تاپ های 1 تومنی این بهترینه خیلی عالیه کانفیگش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصطفی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم اولی هم دومی در واقع چون نمیتونه کاراشو تو هیچ دسته بندی از راک قرار بده مجبوره سر خودشو و ملت و با واژه راک ایرانیزه شده و راک فارسی و این مزخرفات شیره بماله
(sm184)
معنی ریاست: چگونه مردم جنتی را به سمت «دیگ حلیم» هدایت کردند!
مساله اصلي اين است كه انتخاب جنتی به ریاست خبرگان چیزی از درد ِ شانزدهم شدن او در تهران و ورود ناپلئونی به مجلس خبرگان و همچنین انتخاب نشدن یزدی و مصباح نمیکاهد. پیام مردم، ماندگار بود. برای همین رئیس شدن یا نشدن آقای جنتی آنقدر مهم نیست. در نزد غالب مردم، او فردی است که با فشار قدرت وارد مجلس خبرگان شد. او نماد دوپینگ حکومتی و اعمال قدرت مطلق است. اگر جای جنتی یک کدو هم بود، بالاخره به عنوان نفر پانزدهم او را وارد مجلس می کردند.
و در این روند، نقش مردم کلیدی بود در فرستادن این پیام که افراد تندرویی مانند مصباح و یزدی وجنتی را نمیخواهند. تازه حدود ۵۰ درصد مردم در انتخابات خبرگان شرکت کرده بودند. هر چقدر هم بیشتر شرکت میکردند، آقای جنتی فاصلهاش با نفر پانزدهم هم بیشتر و بیشتر میشد. بنابراین این واقعیت احمد جنتی است، نه اینکه حالا در چنین مجلسی که تا درصد زیادی مهندسی میشود، رئیس شود یا نشود. مشخص بود که سهم اصلاح طلبان و یا منتقدان بسیار اندک است و اصلا قرار هم نبود که با چنین آرایشی از نمایندگان، آنها اکثریت مجلس را به دست بگیرند. موضوع چیز دیگری بود.
اما نکته دوم اینکه، آقای جنتی با رئیس مجلس خبرگان شدن در واقع یک سوراخ بزرگ در نظام سیاسی ایران را عملا عریان کرد که فردی که خودش توسط رهبر انتخاب می شود ( به عنوان فقیه شورای نگهبان) و به او پاسخگوست و میتواند توسط او عزل شود، عضو و حتی رئیس مجلسی است که کارش نظارت بر رهبر و نهادهای وابسته به اوست. مجلسی که حتی از نظر قانونی میتواند رهبر را عزل کند. درواقع یکی باید به ایشون میگفت «در دیزی بازه، حیای گربه کجا رفته؟» حتی دن کورلئونه هم اینقدر تابلو عمل نمیکرد که اعتبار تشکیلات خود را با اقدامی که وجود آن را زیر سوال ببرد، با چالش جدی مواجه کند. البته این شامل همه کسانی میشود که توسط رهبر به صورت مستقیم برای منصبی انتخاب میشوند و میتوانند توسط ایشون عزل شوند و همزمان عضو مجلسی هستند که باید بر او نظارت کنند. پیشاپیش مشخص است که چنین نظارتی چقدر فرمالیته و غیر واقعی و در نهایت چقدر فرمایشی است.
این هم باز اثرات پیام مردم بود که آنقدر جنتی رو به جلو هل دادند و آنقدر صدای «نه»شان بلند بود که از هول حلیم در دیگ بیافتد و بخواهد با ریاست بر خبرگان، آن ضربه شدید را جبران کند. اشتباه استراتژیک هم همین بود. آنجا با ورود زوری، خودش را بیش از پیش بیاعتبار کرد، این بار با رئیس مجلس شدنش، مجلس خبرگان را. اگر فردوسی پور گزارش می کرد این نوشته رو آخرش می گفت «چه میکنه این جنتی!»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm120)یکی اومد تو نور خوند چقدم قشنگ خوند بعد اومد بیرون دیدم جاستین بیبره (sm2)
(sm128)بیلبورد چقد قشنگه حال داد
(sm2)ادل اصن تو مراسم نبود یه ویدیو فرستاده اونجا همه رو غیر حضوری پیچوند گذاشت کنار
اوه اوه سلندیون
واویلا چه کرد
اوه اه مدونا اومد
جلل الخالق من از اول مراسم فک میکردم اینا موبایله نگو مچ بند دادن بشون
بازم باختیم (sm172) گغته بودم میبازیم (sm81) نیاز به معجزه داریم (sm74)
وستبروک سلطان تریپل دبل (sm178)
خوبیش اینه برن فینال راحت میبرن قیافه جیمز (sm3) دیدنیه . حال این ایدین خلوک گرفته شه دلم خنک شه . مرتیکه خلوک شمارشو گرفتم از یکی بچه ها یکم فحش واسش اس کنم
ینی یکی از حسرتای دوران جاهلیتم اینه که این یارو آیدین خلوک رو نزدمش (sm120) اگه میدونستم میاد تیلفیزیون گزارشگر میشه جوری میزدمش صدا بز بده تا اینقد جیمز جیمز نکنه مرتیکه (sm120)
حالا نمیشد بازیها رو یه ساعت عقب تر مینداختن 4 و نیم (sm120) صلات صبح رو ادا میکنیم میشینم با چشمای خواب آلود یهو نگاه میکنیم اعع 7 شد بیچاره شدم سریع لباس بپوش آخر بازیها رو نمیبینم (sm74)
این که چیزی نیست (sm120) اینو بخون اگه تا حالا نخوندی اِل پاچه جون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همه جالبترش اونجاست که قربانی شوهر گوگوش به چند تا لات گفته بوده داریوش رو خط خطیش کنن (sm2)
اینم جالبه (sm2)
محمود قربانی در گفتگو با امیر قاسمی :قرار بود یک شب جشن عروسی فیروز وثوقی داداش بهروز برگزار بشه من میخواستم حالا که بهم خیانت شده شب عروسی همه فامیل را بفرستم هوا(sm2)
عروسی قراربود روز چهارشنبه برگزار بشه چند روز قبل فروق رئیس دفتر والا حضرت ( خواهر شاه ) آمد پیش من و گفت ما می دونیم تو چیکار می خوای بکنی ولی دست نگه دار و این کار را نکن چون به ضررت تموم میشهخلاصه اینا دیدن گوش ما بدهکار نیست روز سه شنبه فروق آمد پیش من وگفت باید با ما بیای !!! گفتم چرا گفت والا حضرت می خواهند ببیننت !!! گفتم من نمی تونم کار دارم گفت نه این دستوره خلاصه رفتم پیشه خود والاحضرت تا رفتم تو گفت بادی گاردت کو اسلحت کو چاغو وقمه ات کجاست بعد گفت بیا ویسگی بخوریم و در آخر از من خواهش کرد که شب عروسی به فامیل گوگوش کاری نداشته باشم !!!؟
ینی این گوگوش جیغ جیغو مملکتو بهم ریخته بوده (sm2)
تونل کندوان نگاه توئه (sm50)
کو ؟ کجا ؟ چی ؟ چگونه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا. فک میکردم فقط خودم اسم و فامیلیِ اینچنینی دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دلم خاست بشم عاشق دلم خاست(sm84)
کلا انگار تو یه دوره ی زمانی گیر کرده و نمیخواد بکش بیرون ازش - البته هر چی بخونه و هر کاری کنه من دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ویدیو یغمایی نیس بدون تگ ؟
میشه لای موهای تو گم شد
بس که موهات پیچ و خم داره ... (sm50)
سنگ ها راه جاده رو بستن
رادیو گفت جاده مسدوده ... (sm50)
روزای تو بدون منم خوبه ... (sm50)
یکی لینک اهنگ. ازادی اگه به سرزمین داریوش رو بده بعم.سرچ میزنم 2ساعت وای میستم.سایت لود میشه.اخرم لینک خرابهو...
مرسی(sm93)
میتونم دان کنم ولی چن ساعت طول میکشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صوتی کنی برام بفرستی اقایی(sm67)
دنبال کلید خوشبختی میگشت
خودشم هم قفلی تو قفلا زد و رفت ...(sm74)