خانم منشی چه بی رحمانه زیبایی (sm50)
خو چیکار کنم غیر از این چیزی به ذهنم نمیرسه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خانم منشی چه بی رحمانه زیبایی (sm50)
خو چیکار کنم غیر از این چیزی به ذهنم نمیرسه (sm2)
خجالتم نده خو من خجالتیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسنادش موجوده ، خودت بهم گفتی (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزيز دلي بازم از اين نقلا بگير (sm19)
دکتر ویلسون : آخه تو این دور و زمونه کی فیلم پ.ورن اجاره می کنه ؟؟ مگه این چیزا تو اینترنت نیست؟؟
دکتر هاوس : چرا هست ولی توضیحات کارگردان رو نداره
پس از کجا میدونی که فقط اونا...؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جون فكر كنم اون 30 تومنه تو رو هي ياد خانم منشي ميندازه (sm2)
یادم نیست... "تورو ویژه دوست دارم" یه همچین چیزی از خودش بپرس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامرد مغازشو جمع کرد رفت یه تعارف نکرد بیا لا اقل 30 تومنت رو بدم (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس ، خوبی رسول؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تلاشتو بکن من همه ی نقلامو اینجوری میکنم اصن (sm2)نقل قول:
قربونت داش (sm10) سعی می کنم خوب باشم بعضی وقتا میشه و خیلی وقتا هم نمیشه(sm50)نقل قول:
مویز که خوبه کم کم داریم آب مویز میشیم (sm2)نقل قول:
صابر بچگیاش بَن بِن بُن داشته با استعداد بار اومده زمان ما امکانات نبود (sm2)نقل قول:
صابر از بچگي استعداد داشت يكم ياد بگير (sm2)مردم از خنده نقلشو ديدم (sm30)(sm30)(sm30)
ایشالله بهتر بشی داش ، دلت شاد (sm127)نقل قول:
امروز یه پسر دیدم داشت گریه میکرد . . .
گفتم چی شده ؟؟؟
گفت : دوست دخترم میخواد عکسامو پخش کنه!!
.
.
.
.
.
.
.
.
الله اکبر!! خدا به دادمون برسه!!!
چه تاثیر مثبتی داشت توی روحیه ـت (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک باشه(sm10)
فقط چند وقت دیگه پانشی کولرُ خاموش کنی صلــواتـــــــــــــــ (sm30)
دردلم عکس رخ کیست ؟چرایادم نیست ؟
داده اند فکرمرا ایست چرایادم نیست ؟
درتخلص اگرآرام سرودم شعری....
راستی نام خودم چیست چرا یادم نیست...؟
نکته قشنگی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﺜﻞ ﮐﺘﺎﺑﯽ ﺷﺪﻩ ﺍﻡ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺫﻭﻕ ﻣﯽ ﺧﺮﯼ ...
ﺍﻣﺎ ... ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﯼ !!
من ازهجوم پرنده ها،به کف نرده ی آهنی پنجره ی رو به کوچه ام دانستم ،که ریز کردن نان هم نمازاست،وقتی که زمین سفره وپرنده،مهمان دستهای توست.
یه پسر ایده آل باید خوشتیپ باشه . . . قد بلند و چهار شونه . . . عطرش تلخ باشه
وقتی ازش جدا میشی دستات تا چند ساعت بو عطرشو بده
باید وقتی حسودی میکنی بغلت کنه و بگه من فقط مال توام دیوونه
باید موقع خرید کردن چشمش دنبال نگاه تو باشه که بفهمه از چی خوشت اومد
باید وقتی خودتو لوس میکنی قند تو دلش آب بشه و ببوستت
وقتی دستاشو میگیری چند لحظه یه بار دستاتو فشار بده که بفهمی حواسش بهت هست
یه پسر ایده آل در جواب دوست دارم نمیگه منم همینطور، میگه من عاشقتم
یه پسر ایده آل باید بغلش بوی آرامش بده،نه هوس
وقتی میبینتت اول لپتو میبوسه و سرتو روی سینش میذاره
یه پسر ایده آل با تمام وجود دوست داره
یه پسر ایده آل باید مرد باشه
به سلامتیه تمام پسرای ایده آل
دکل من زیر درخت آلبالو گم شده!
يارو تو خيابون نوشابه گرفته بود دستش داش ميرفت،
تابلو بود دنبال يه غذای نذری واسه نوشابش ميگشت !!!...
این رفیقمون میگه:
انگلیسیا یه ضرب المثل دارن...
اونا میگن از دو تا چیز اصلا” نمیشه گذشت:
یکی نون داغی که از تنور میاد بیرون!!!...
یکی دختر نازیه که از حموم میاد بیرون!!!...
حالا این ضرب المثل اصن انگلیسی هس یا نه و اینکه چرا اینقدر،
قافیه ش تو فارسی خوب در اومده واسم خیلی جالبه!!!...
(sm10)(sm127)(sm127)(sm10)نقل قول:
یه فیلمپــ.ـورندارم، قیافه دختره شبیه دوس دختر سابقمه...
بعد به شکل عجیبی روش تعصب دارم...
گذاشتم تو یه فولدر جدا روش رمز گذاشتم،
که کسی نتونه ببینه یا کپی کنه!!!...
ﺧﻮﺭﺩﻧﯽ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﺭﺍ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻫﯿﭻ ﭘﯿﮕﺮﺩﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ؛
-1 ﺑﯿﺖ ﺍﻟﻤﺎﻝ
-2 ﺩﺍﺭﺍﯾﯽ ﺑﺎﻧﮑﻬﺎ
-3 ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﻡ
-4 ﻣﺎﻝ ﻣﻦ
-5 ﻣﺎﻝ ﺷﻤﺎ
-6 ﻣﺎﻝ ﺻﻐﯿﺮ
-7 ﻣﺎﻝ ﯾﺘﯿﻢ
-8 ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ
-9 ﺑﯿﺴﺖ ﻭ ﭘﻨﺞ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ
-10 ﺷﺼﺖ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ
-11 ﺻﺪ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ
-12 ﭼﻬﺎﺭ ﭘﻨﺞ ﻧﻔﺘﮑﺶ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺳﻮﺧﺖ
-13 ﺩﮐﻞ ﺣﻔﺎﺭﯼ ،ﻻﺯﻡ ﺑﻪ ﺗﺬﮐﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﻭ ﻧﺎﻥ ﻭ ﺣﺘﯽ
ﮐﺸﯿﺪﻥ ﯾﮏ ﻧﺦ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﻮﺟﺐ ﺍﺑﻄﺎﻝ ﺭﻭﺯﻩ ﮔﺮﺩﯾﺪﻩ ﻭ ﭘﯿﮕﺮﺩ ﺷﺪﯾﺪ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ
ﺭﺍ ﺑﺪﻧﺒﺎﻝ ﺩﺍﺭﺩ ....
بابام میگه چقد جنس این صابونا خوب شده دیر تر تموم میشه...!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خبر نداره پسر گلش ترک کرده...
حدود 10-12 ﺳﺎﻟﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﺗﺎ ﺣﺎﻻﺟــ.ﻖﺯﺩﯼ؟ ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻪ ﭼﺠﻮﺭﯾﻪ؟
ﯾﻪ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ ﺁﺑﯽ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﺍﺯ
ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﺎﻻ ﻭ ﺑﺎﻻ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﻣﺎﻟﯿﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ
ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﮐﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﺣﺎﻝ ﻣﯿﺪﻩ !
ﺗﺎ ﯾﻪ ﻣﺎﻩ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭﺍﻣﻮ ﻣﯿﻤﺎﻟﯿﺪﻡ !
ﺍﺻﻦ ﺣﺎﻝ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﺩ !!
:|
ﺁﺧﺮﺵ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭﺵ ﺁﺑﯽ ﺑﺎﺷﻪ ؟
نمیدونم چرا فحش داد بهم! :|
یک شب سرد پاییزی اواخر اسفند ماه بود. گرگ و روباهی در جنگل در حال کــ.سچرخ زدن بودن که ناگهان بچه شیر را در گوشه از جنگل دیدند..
گویا بچه شیر گم شده بود.
گرگ به روباه گفت خوب است بچه شیر را نزد پدرش ببریم حتما مژدگانی خوبی نصیبمان میشود..
روباه درفکرفرو رفت و با انگشتی خـــ.ایه های خود را خاراند و گفت:ولی من فکر بهتری دارم این بچه شیر در آینده سلطان جنگل میشود اگر الان ما او را بکنیم در آینده آتوی خوبی میشود و میتوانیم از او باج بگیریم..
گرگ:مادرتو گــ.اییدم عجب مخی داری تو چرا این به مغز خودم نرسیده بود..
روباه:ببین بیناموس تا با منی در یمنی...
روباه این را گفت و طی یک حرکتِ برق آسا به بچه شیر حمله کرده و به روش همون دوتا مامور فرودگاه عربستانی او را از کــ.ون کرد...
بچه شیر که درد زیادی تحمل میکرد فریاد زد لــ.اشیا چرا داگـ.ی استایل میکنید توی جنگل که سگ نداریم شما چه کــ.سکشایی هستید..
فردای آنشب سلطان جنگل بچه اش را پاره پوره و خونین زیر درختی پیدا کرد.در حالی که از شدت خشم مادرش داشت گــ.اییده میشد سوال کرد کدام تخم حرومی این بلا را سر تو آورده است فرزندم بگو تا مادرش را به عزایش بنشانم..
بچه شیر گفت پدر شب بود و تاریک نمیدانم کدام یک از حیوانات جنگل بودند ولی داگــ.ی استایل میکردند پدر..
شیر بزرگ تلاش زیادی کرد تا عاملین این تجــ.اور را پیدا کند ولی موفق نشد حتی آشنایی هم که در پزشک قانونی داشت نتوانست ردی از مجرمان برایش بدست آورد ، در حالی که نا امید شده بود ناگهان فکری به سرش زد ، یاد هم خدمتی اش شیر مراد افتاد که از اون مادرقــ.هبه های هفت خط بود پس سریع با او تماس گرفت. شیر مراد با شنیدن این موضوع اعصابش کـــ.یری شد و گفت غصه نخور ، کاری که میگویم انجام ده و .......
شیر پدر به محض خداحافظی دستور داد به همه ی حیوانات جنگل خبر بدهند هر کس جرات کرده این کار را بکند خیلی با جرات و زیرک بوده و تصمیم دارم او را شهردار جنگل بکنم..
این خبر به روباه و گرگ رسید.
گرگ رو به روباه کرد و گفت نکند این دسیسه و کــ.یر و کلا باشد و شیر میخواهد ما را مجازات بکند..
روباه گفت:نه داداش او کــ.سمغزتر از این حرفاست تو برو بگو من بوده ام اگر کــ.یروکلا بود که من میام نجاتت میدهم اگرنه هم که تو شردار جنگل میشوی و من معاونت...
گرگ گفت: حله داداش دمت گرم من اگه با تو رفیق نبودم دهنم سرویس بود این را گفت و نزد شیر رفت و اعتراف کرد..
شیر جنگل به خاطر رکبی که زده بود از خوشحالی قند تو کــ.ونش پولکی شد و دستور داد همه ی حیوانات جنگل گرگ را از کــ.ون بکنند. حیوانات از کلاغ گرفته تا فیل یک به یک می آمدند و کــ.ون سیری میکردند تا اینکه روز سوم نوبت به روباه رسید. روباه درحالی که با دستش پشت گرگ میزد به گرگ گفت کــ.ونی شهردار شدی تحویل نمیگیری...... بگیر بخواب کــ.یرم دهنت......در حالی که با یک دست شورت گرگ را پایین میکشید با دست دیگر از جاسازش یک بست درآورد و سریع حب کرد و کــ.س و کــ.ون گرگ را یکی کرد ......
واینگونه شد که گرگ قصه ی ما به گــ.ا رفت..
نتیجه اخلاقی:گرک هم که باشی کــ.ونت میزارن...!
این شرت حسین با دل ها چه ها که نمیکنه.....(sm50)نقل قول:
چه ها نمیکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا جان گول ما هم هستا...(sm59)نقل قول:
عمتو که شب باهاش صحبت میکنم.....(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو نکن بــــــــــــوق(sm2)
عاقا صف و رعایت کنین از صف بیرون نزنین ، به همه میرسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوردیشون؟؟؟؟؟؟(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
//نقل قول:
بعدا میرین به گلشیفته گیر میدین (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه گفتین این کیه؟
مرندی ، لیبروی ایران (sm2)
برنامه ماه عسل امشب