مسعود خان
چی شد
لینک بده دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
مسعود خان
چی شد
لینک بده دیگه
لینکش صفحات قبل بود یکی از بچه ها گذاشته بود من از اونجا گرفتم.لینکشو الان ندارم
بچه ها شادمهر چقدر پیر شده..پست اینستاگرام با ریش عکس انداخته(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
سلام آقا احسان کم پیدا شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخراج شده بودم (sm120)
عجب...دیدی چه ویدئو افتضاحی واسه شادمهر ساخته بود زیگوارت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از صحنه ها پخش نشد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا سپاس گزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا چه صحنه هایینقل قول:
گفتم که دو بار شادمهر گیر داده بود وگرنه این ویدئو چیزی نبود که 8 ماه طول بکشه !!نقل قول:
تا اونجایی که یادمه اقا احسان شما از ویدئو زیاد تعریف میکردی.
ولی اهنگ رو فرموده بودین با سلیقه همه جور در نمیاد.
وای اگه اینو شادمهر بخونه :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صبرانه منتظرم بیاد آهنگ وارث (sm1)
اسی هر چی میگه درسته حالا یه خورده تغییر که به جایی برنمیخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من و تو وارث دردیم... یه شاهکار تو راهه (sm50)
من و تو زنده مونديم و به سختى زندگى كرديم
گذشته ، حال ، آينده ، من و تو وارث درديم
@OfficialShadmehr
مسعود کامینگ سون و شروع کن اولی رو بزن عید فطر(sm2)
نه پنجشنبه هفته دیگه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی خبرایی تو راهه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بساط کامینگ سون واسه بچه ها تا یکی دو سال جوره فعلا.اهنگ وارث بعد ویدیوش بعد هم تجربه کن
چه ساله خوبیه امسالم
پر کامینگ سون(sm2)
بهترین قسمت اهنگ این قسمتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
شمارش معکوس برای پخش ویدئو شروع شد. ..(sm118)
من که ویدئو رو ندیده بودم ! دیگه چند بار هم گفتم شادمهر دو بار تغییرات داده تو ویدئو ... آخرش هم دیدین که چه افتضاحی تحویل ملت شد ! آخه این ویدئو چیزی بود که 8 ماه طول بکشه ؟! حالا من هر چی بگم توجیه به حساب میاد ولی بهتر بود با توجه به محدودیت های زیگورات یکی دیگه کارگردانی میکرد تا این همه معطلی و مشکل و ... پیش نیاد ! آرمین که مثلاً مدیر آونگه دو سه بار خراب شد سر این آهنگ ، منم کم حرف نشنیدم ... من قول داده بودم که 6 تا شات + دمو رو بزارم ! نگفته بودم ؟! فقط منتظر بودم کامینگ سون رسمی بیاد که اخراج شدم جوری که فک کردم برای همیشه اخراج شدم ...نقل قول:
آهنگ هم دیدین که چی بود !!! یه سری گفتن خوبه یه سری خوششون نیومد !! من آهنگو دو هفته جلوتر گوش کردم نسخه ویدئو ! حالا هر کی هر چی میخواد بگه مهم نیست ... دیدین که اومدم گفتم تموم شد انتظار و ...
خلاصه اینکه هر حرفی من بزنم توجیه به حساب میاد پس بهتره ادامه ندیم ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا
عجب اجرایی چه تنظیم خفنی فکم افتاد (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما قبولت داریم آقا احسان...خبری از پخش وارث بداست نرسیده؟؟ منم موافقم زیگوارت اصلا به درد شادمهر نمیخوره..فقط و فقط سینارت یا الک کارتیونقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی بیا ببین چه چیزی گزاشتم
مگه اینا رو با تنظیم اصلی استودیو نشنیدی اینا کیفیت اصلی تنظیم شادمهر که به نوازنده ها داده پخش شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نه والا راستیتش
اجرای کنسرتی خیال را اولین دفعه که میبینم
دهنش سرویس چرا دیگه اجراش نمیکنه (sm20)
Are you ready? (sm118)
اهنگ جدید عارف با اهنگسازی شماعی زاده منتشر شد
منتظر اهنگ عارف با اهنگسازی شادمهرمون میمونم😄😄😄
بزار ببینم پیدا میکنم یا نه تنظیم فوق العاده خیال و عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما اینم تنظیم جدید خیال گوش کن ببین چه داره خودشو حیف میکنه با این تنظیم کننده های درجه 6 آهنگای جدید
چقد خوب بود(sm81)نقل قول:
این که کامل نیست! عینا همونه که تو کنسرت اجرا میکنن؟نقل قول:
میلاد هاشمی شد درجه 6 ((:
کامل نیست یه نوازنده خارجی بند چهارتا از این تنظیما رو گذاشت یوتوبنقل قول: