فرمانده کل نیروی انتظامی: دختران بدحجاب را پانصد هزار تومان جریمه میکنیم...
.
.
.
هیچی دیگه کارمون در اومد، قبل از ازدواج باید بریم خلافی دختره رو هم بگیریم!!
نمایش نسخه قابل چاپ
فرمانده کل نیروی انتظامی: دختران بدحجاب را پانصد هزار تومان جریمه میکنیم...
.
.
.
هیچی دیگه کارمون در اومد، قبل از ازدواج باید بریم خلافی دختره رو هم بگیریم!!
ﺁﻗﺎ ﻳﮑﻰ ﺍﻻﻥ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﻰ ﺑﻬﻢ ﺯﻧﮓ ﺯﺩ ﮔﻔﺖ :ﺗﻘﯽ
ﺍﻭﻧﺠﺎﺳﺖ ؟؟
ﮔﻔﺘﻢ : ﻧﻪ ﻧﻴﺴﺖ !
ﮔﻔﺖ : ﭘﺲ ﺍﮔﻪ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻮ ﺯﻭﺩ ﺑﻴﺎﺩ ﺧﻮﻧﻪ !
ﺗﻘﯽ ﺍﮔﻪ ﺍﻳﻦ ﭘﺴﺘﻮ ﻣﻴﺒﻴﻨﻲ
ﺑﺮﻭ ﺧﻮﻧﻪ ........ ﻧﮕﺮﺍﻧﺘﻦ
ﺍﮔﻪ ﺧﻮﻥ ﺁﺭﻳﺎﻳﻲ ﺗﻮ ﺭﮔﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﺑﺬﺍﺭ ،ﺑﺮﺳﻪ
ﺩﺳﺖ ﺗﻘﯽ ،ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺑﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ! ﺗﻘﯽ ﻫﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﯼ
+18
+18
+18
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
= 54
بععععله ما ازوناش نیستیم.داریم ریاضی تمرین میکنیم منحرفا، تازه کلاس قرآن هم ثبت نام کردم
اسم فامیل بازی کردن ایرانیها
اسم:غلام
فامیلی:غلامی
شهر:غلام اباد
حیوان:غلام وحشی
میوه:غلامچه
اشیا:غلام پلاستیکی
هنر نزد ایرانیان است و بس
دکتر با دیدن جواب آزمایش به پیرزن گفت: ننه هم قند داری هم چربی!
پیرزنه گفت: آقای دکتر فقط عروسام نفهمن دو کیسه برنجم دارم!...!!!
دوستان عزیز خواهشا اینجا چت نکنین، تاپیک به هم میریزه، باید واسه نگاه کردن مطلب تو صفحه ها دنبالش بچرخی...
چیزی که زیاده چت روم، ماشالله هرکی واسه خودش یه چت روم اختصاصی موزیک باران درست کرده
(sm93)
(sm165)نقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که بازی نمیکردی (sm172)
(sm178)
والانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما زحمتتونو میکشین اما نفری که میاد بخونه بین این همه حرف پیدا نمیکنه و میزنه صفحه بعد...
شما خودت ناراحت نکن سخت نگیر میگذرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
درست میگی دادا ، سعی میکنیم کمتر چت کنیم اینجا ، اما باور کن چت کردن تاپیک رو از بی روحی در میاره ، من که خودم جک میزارم زیاد خندم نمیگیره اما با چت با همین دوستای گلم بیشتر لذت میبرم ، باز سعی میکنیم کمتر چت کنیم
سخنگوی موقت اومد (sm25)
لال شدیم اصن آقای YAS (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتی شما اینجا حق آب و گل دارید نگو از این حرفا (sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد خورد تو ذوقم دیگه(sm172)
تقصیره امیره یه چت باکس نمیزاره برای باران(sm172)
اینجا همینجوری هر از چندگاهی یه نفر میاد یه چیزی میگه و میره مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم ما هستیم که همیشه اینجاییم (sm155)
امیــــــــــــــــــــــ ـر چت باکس بـــــــــــــــــــزار
(sm74)
نه بابا این چه حرفیه، من ناراحت نشدم و شما هم نشین
من زیاد نمیام ، اما هر وقت که میام به این تاپیک سر میزنم. بخاطر همین سخته تا مطالبو پیدا کرد. اما شما همش اینجا هستین و مشکلی واستون بوجود نمیاد چون میدونین از صفحه چند به بعد دنبال کنین.
بازم عذر میخوام
صابر کجایی بیا قوانین رو دوباره بازگو کن
نقل قول:
آتی امرو سرعت ندارم ، ا اینا نزار نتم (sm81)
ده بار رفرش میکنم یه صفحه وا شه (sm81)
ترافیکم......نقل قول:
ترافیک عزیزم ......(sm81)
نقل قول:
حق با شماست جناب(sm172)
گفتم که مشکل کجاست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه چشم
خب چرا دوباره نقل قول گرفتی عکسو؟(sm81)
الان ویرایش میکنم حذفش میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نقل قول:
اینم آزار دهنده ست ، منظورم این چت باکس تاپیکی نبود....
همینه که هست هر کاری که بخواییم همینجا میکنیم هر کی ناراحته با پارچ اسید در خدمتش هستم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجی بوق بزن جلویی بره (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خسته شدیم بچه ها بریم سوبرا ؟
ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺮﻭﮊﻩ ﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺍﻧﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻧﺼﻔﻪ ﻭ ﻧﯿﻤﻪ ﺭﻫﺎ
ﺷﺪﻥ ﺑﻪ ﺟﺰ ....
.
.
.
.
.
.
ﺁﺳﻔﺎﻟﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﻫﻦ ﻣﻠﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻗﺪﺭﺕ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ ...
عمق فاجعه رو چند روز پیش تو صف نونوایی فهمیدم .
.
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
دو تا افعانی داشتن به هم ميگفتن ايران دگر جای زيندگانی نمی باشد!!!
+80.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.واسه این سنین فقط فاتحه صلوات...
سه خانم امريكائي و انگليسي و ايراني تصميم ميگيرن لباس چرم جذب بپوشن و عكس العمل شوهراشونو ببينن ؛
شوهر امريكائي : واي عزيزم تو زن روياهاي مني !
شوهر انگليسي : خيلي خوشحالم تو رو دارم !
شوهر ايراني : شام چي داريم بَتمَن !!!
ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﻬﺖ ﮔﻔﺖ ﺩﻭﺳﺘﺖ
ﺩﺍﺭﻡ ......
ﺍﺭﻭﻡ ﺑﻐﻠﺶ ﮐﻦ .....
ﻧﺎﺯﺵ ﮐﻦ ......
ﺳﺮﺷﻮ ﺑﺰﺍﺭ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﺘﻮ ﯾﻮﺍﺵ ﺩﺭﻩ ﮔﻮﺷﺶ
ﺑﮕﻮ :::
.
.
.
.
ﺍﻭﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺩﺭﺱ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪﯼ ﻣﺎﻣﺪﯾﺮﻩ