میارمش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میارمش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)تی کر سرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
La La Land خیلی خوب بود...
سوختم اتش گرفتم از رفیق و نارفیق از غریبه و اشنا
از یاران هم پیمان بگو(sm50)
اول آشناییمون واسم یه پروانه بودی
من همه سادگیو تو عاشق و دیوانه بودی
.
.
.
.
.
.
حالا کی هستم واسه تو (sm50)
سام علیک
به به اقا میثم خوبی؟
دوران حبس چطور بود؟(sm25)
سلام ساسان جان فدای داری ارباب.
دوران نسخی بود ولی خب گذشت.
روزی شخصی به حکمی گفت انگشتری دارم گران بها کوتاه کلمه ی بگو که رو نگین آن هک کنم که در شادی و غم مرا آرام کند.
حکیم گفت: روی انگشترت هک کن میگذزد (sm50)
من کوچیکتم میثم جون(sm127)
ایشالا دیگه مشکلی پیش نیاد و باشی
فدات ساسان خصلت آدم های بزرگ همینه عظمت خودشون را تواضع در برابر دیگران میدونن داداش خیلی مخلصیم عشقی به مولا.
یه روز خواه یا ناخواه همه ی ما میرم و فقط از ما کارهای خوب یا بدمون به جا میمونه.
سلیمان با اون عظمتش نموندن ما که جای خود داریم.
حرص های الکی، دعواهای الکی وعده های الکی، این انجمن این رفقا همه ی ما دیر یا زود میرم.
با هم مهربون باشیم و به همه دیگه احترام بزاریم دورغ نگیم اینطوری فکر کنم اوضاعمون بهتر بشه.
ارادتمندم(sm127)
واقعا حق با تو داداش میثم
ما اینقدر تو زندگی شخصی مشکلات و گرفتاری و بدیختی و.....داریم دیگه بیایم اینجا هم کل کل و جر و بحث کنیم دیگه هیچی!
همین ی ذره اعصابم از دست می دیدم(sm50)
کو شرابی که مو ر میزون میزون بکنه
یعنی راستش مو ر نشئه مثه افیون بکنه ... (sm27)
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرابمون کردی با این جملات (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm70) از حالت مخفی در بیا میثم
(sm50)
فک نمیکردم انقد خوب باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم اومده داخل لیست 50 فیلم برتر کمدی جهاننقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید منظورت imdb باشه...رتبه 24نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته که به گریه هام میخندم غزلک...
دقیق نمیدونم فقط یه رتبه اینایی شنیدم راجبشنقل قول:
کفر اگر نباشد این ...
(sm88)
یاد اون بازیکنی افتادم که به عنوان یار تعویضی اومد زمین و لحظاتی بعد کارت قرمز گرفت
سهند(sm30)
همین دو صفحه پیش داشتم باهاش حرف می زدما.. گفتم داداش بگذریم و دو نیا دو روزه و فلان
(sm81)من باعث شدم بن بشه
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی دوست
ای برادر
ای هم خون
وقتی به ماه رسیدی
تاریخ قتل عام گل ها را بنویس ... (sm50)
ستاره ها اعدام میان ظلمت(sm81)
نگاه تو دمیدن ستاره
نگاه من غروب روی شیشه ... (sm81)
هوای باغ پاییزم
شکفتن رفته از فالم ... (sm172)
- (sm50)
دوستان من تازه ثبت نام کردم برای خرید آلبوم ویو چند وقت باید صبر کرد؟
آقا امیر راهنمایی میکنی؟ من میخوام زودتر آلبوم ویو بخرم
فعالیت من فعلا تشکر از پست های شماهاست
امیر جان من زبانم قویه انگلیسیشو بنویس معنیش و پیدا کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها میگن کمتر از 6 ماه آلبوم نمیدین؟ راست میگن؟ شش ماه خیلی دیره من 100 تا آلبوم یه جا میخوام ویو بخرم کاش بشه زودتر بخرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من توی پیله وحشت میپوسم (sm50)