بیا اینجا فقط به درد پارتی میخوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا اینجا فقط به درد پارتی میخوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد شیلا بی نظیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه ی افتضاحی داره به خاطرهمین دو سه بار بیشتر نشیدمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلا یکی از اون آهنگاس که قدرت تنظیم و خوانندگی شادمهرو نشون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل امثال این آهنگها تو کارنامه ی شادمهر خصوصا کارهای ایرانش چیز خاصی به حساب نمیان
کیه که درک کنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر شعر شعر کردن که شادمهرم موسیقی رو فدای شعر کرد(sm25)
ما قبل از اینکه از شادمهر ترانه بخوایم یه ملودی و تنظیم قشنگ میخوایم چون کارش همینه، موزیسینه...
عاشق همون ریزه کاری هایی هستم که تو تنظیماشه(sm127) عاشق موسیقی شادمهرم نه شعر و ترانه
این نظر توئه واسه من و خیلی از قدیمیهایی که با مسافر و دهاتی و پرپرواز و ترانه های نیلوفر لاریپور و موسیقی و تنظیمهای شادمهر بزرگ شدم ترانه یه بخش اصلیه ضمن اینکه الان تو به ترانه های فعلی شادمهر میگی ترانه که میگی ملودی و تنظیمو فدای شعر کرده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اثر خوب باید ملودی تنظیم وکال و ترانه ش همه در سطح بالا باشن تا بهش بگی جاودانه فاکتوری که کارهایی نظیر شیلا بیا اینجا انگیزه عمرا توشون نیست
بعضی نظرها خیلی بچه گانه س تا الان میگفتن تقصیر فرشبافه که خودش نمیسازه حالا میگه انقد گفتین شعر شعر تا دیگه نساخت
این فضا پر از حرفهای ضد و نقیض هست (sm120)
زیاد سخت نگیر ابی حامد عزیز (sm10)