نگران باش حل نمیشه ... (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگران باش حل نمیشه ... (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی چپگیم فقط اینو کم داشت ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم یه جاهایی رو مجبوره ...نقل قول:
چرا شتر رنج همیشه اینجا خوابید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگ درخت ما همیشه زرد ...نقل قول:
اقا کیفیته این کلد پلی یه جوریه(sm25)
میلادی فیلمو ریلیز کنم؟(sm2)
ماشالله امشبم همه شب زنده دار شدن(sm2)
فقط سکوت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینی که الی که هر شب ساعت 8 میخوابید امشب بیدار امیر هم منتظر تا بن کنه
دوستان عزیز برای دانلود فیلم به امضام مراجعه کنید.با تشکر(sm2)
یه سوال از دوستان اهل فن
کیفیت آیتونز این سریال از اون نسخه 720p که سایتا میزارن بیشتره ؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه
هیچ فرقی نداره ؟؟؟ مطمئن ؟؟؟نقل قول:
نیازی نیست آزمایشی یه قسمتش رو بخرم ؟؟؟ (sm128)
بابا پولدار.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ایتیونز هم خرید داری؟ دسته ما فقیر فقرا هم بگیر
برای دوستان بارانی مخصوصا 2 رسول دیوث (sm2)
اقا بدو بدو فیلمو دانلود کن از دستت نره(sm2)
برو از خدا بترس شرمم میشه به یوزرت نگاه کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم یه شونصدتا پسوورد بذارم دیدم حال ندارم(sm2)نقل قول:
(sm172)
حوصلم سر رفته .. (sm172)
دیوث این چیه نوشتی ؟؟؟ (sm2)
سینجول کیفیت کلدپلی یه حالی نیست؟
(sm2) این خانوم ناتالیا کی باشن ..
فرشته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه دان کردم بریزم تو گوشی بگوشم ..نقل قول:
کش شر بود خطر(sm2)
تند تند رد میشه.هی باید استب بزنی اعصبات خراب میشه(sm2)هم تورنت خودمون بهتره(sm2)
بخاطره گل روی میلاد،ورژن نصفه شبانه اواتارمو برای 5 دقیقه میذارم و برمیدارم(sm2)
فکر کردم زده هر قسمتی 0/2 دلار نگو زده 2/9 دلار یعنی هر قسمتش 10 هزار تومن ! (sm2) من گوه میخورم همچین پولی بدم (sm2)
نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمتای ویدیویی مثل صوتی نیست این قدر متفاوت باشه و یا ایتونز چیزی مثل m4a داشته باشه واسه خودش
اولا ترکا سریع شروع میشه انگار اولاش کامل نیست.دوما نمیگم کیفیتش بده ولی این 320 که دان کردم فکر کنم 128 رو کانورت کردن به 320نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
116 مگیه
اره لابد هر قسمت بیست سنت (sm70)نقل قول:
از این فازای ...خلی درا بیرون همون 720 یا تهش 1080 بگیر از سرتم زیادیه
دیوث خب اونا هدفشون چیزه دیگست از ساخت این کلیپ.نمیدونستن تو میخوای توی هر صحنه تمامه هیکله طرف رو 5 دقیقه انالیز کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون 480p هم خوبه لامصب در حقش ناداوری کردن (sm2)نقل قول:
کلا میخواستم نه فقط عکساشو ببینید بلکه خودشم ببینید و باهاش ارتباط احساسی برقرار کنید(sm2)
والا...دیگه چورن که نیست بخوای با 4k ببینی (sm2)نقل قول:
اقا اون اواتاره ورژن نصفه شبی رو هرکی دید دید هرکی ندید ضرر کرد(sm2)
جمله قابل تاملی بود (sm128)(sm2)نقل قول:
اشترم بذار ملت دانلود کنن بعد بزن بترکونش ای بابا.(sm2)
اینم لینکش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من فردا یه تاپیک کامل از عکساش میذارم تحت عنوان فوتوشات ببینم کی میخواد پاک بکنه(sm2)
شکایت میکنم(sm2)