در ضمن دیدم لیست آلبوم ص به صورت ناخوانا و با یکی،دوتا اشتباه پخش شده . لیست تراک آلبوم ص از این قراره:
۱.ممدنوبری
۲.قاضی...
۳.ص
۴.آئورلیانو
۵.آلیس
۶.یواشکی
۷.خارتو
۸.خالی
فدا.ش.ن.ل.ع
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن دیدم لیست آلبوم ص به صورت ناخوانا و با یکی،دوتا اشتباه پخش شده . لیست تراک آلبوم ص از این قراره:
۱.ممدنوبری
۲.قاضی...
۳.ص
۴.آئورلیانو
۵.آلیس
۶.یواشکی
۷.خارتو
۸.خالی
فدا.ش.ن.ل.ع
(sm50)
(sm138)(sm81) چــــــــــــرا؟ زانوت؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزت مبارک ننجون مینـــــــــــا (sm127)(sm127)(sm127)(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نمیشه بت گفت جز اینکه عشقی(sm127)
دقیقا بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن کیست که ار روی کَرم با من وفاداری کند
بر جای بدکاری چو من یکدم نکوکاری کند
(sm181)
دوسیب شخص (sm181)
با صدای فوق العاده ی سالار عقیلی
به فکر طولانی بودن شعرا هم نباش... هرچی باشه من میخونمش چون میدونم تو گلچین میکنی واسه اینجا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزا میبندنم به تخت که ترک کنم... شبا هواخوری میدن بهم خدمتتون میرسم (sm120)نقل قول:
الهی (sm74) الان حالت چطوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]