برای من آپلود بوی تایید نمیکنه چند روزه است همه چی تکمیله فقط تایید نمیکنه چکار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
برای من آپلود بوی تایید نمیکنه چند روزه است همه چی تکمیله فقط تایید نمیکنه چکار کنم
تنها سکوتِ سطحی یِ خاک گرفته یِ حجمِ این کتاب هاست که زنده است . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتاب های در انتظارِ خونده شدنم . . . (sm50)
هنری یِ پنجم از شکسپیر رو به خونم . . . (sm59)
راهی و آهی از سایه . . . (sm74)
زمان دروغ می گوید . . . (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من آپلود بوی تایید نمیکنه چند روزه است همه چی تکمیله فقط تایید نمیکنه چکار کنم چند روز طول میکشه تا تایید کنه
آره مدارک و شماره ها اوکی شده ولی تایید نمیکنه حسابمو همه چی تکمیله هنوز زده منتظر بررسی چکار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز سه شنبه بهشون ایمیل زدم جواب دادن که تا چند روز آینده منتظر باشید ولی آخه تا کی ؟؟؟ دمت گرم امیر جوابمو دادی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب داد یعنی چی؟؟؟؟ بعدش کارشناس نوشته آدرس وبسایت نوشته اشتباه است چی بزنم ؟؟؟نقل قول:
سلام
حساب شما تایید نشده. علت آن در بالای فرم تایید هویت نوشته شده است.
موفق باشید