الیاس چند بدم بن کنی برا همیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الیاس چند بدم بن کنی برا همیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن جایی در صف دوعالم داشت
صدر عزتم بنگر عین اعتبارم بین ... (sm19)
4 تومن میدم میلاد 4 روز بن کن باشه (sm2)نقل قول:
من به لاستیکی دختر نداشته ام خندیدم که همچین حرفی زدم - ابهت رو از پشتت درمیارن زبون درمیاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نداره جهنم و ضرر 4 تومن الان میدم (sm2)
امیر کف گیرت به کف دیگ خورده(sm2)نقل قول:
(sm2)
امیر خوب راهی واسه کسب درآمد من میرم تاپیک ها رو به لجن میکشم اونوقت کاربرا واسه بن کردن من 4 تومن میدن تو یه هفته راحت 100 تومن گیرمون میاد 20 تومنش مال من بقیه اش مال خودت (sm2)
بیا بخورش تا بن نشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو با بزرگترت بیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]