آرامش قبل از طوفان
آیا طوفانی در راه است ؟
آیا شاهد کریسمس سراسر طوفانی خواهیم بود
سیاوش داریوش ابی شادمهر و ...
آیا می شود که بشود ؟
همه و همه در گفتگوی ویژه خطری امشب ساعت 22:45
نمایش نسخه قابل چاپ
آرامش قبل از طوفان
آیا طوفانی در راه است ؟
آیا شاهد کریسمس سراسر طوفانی خواهیم بود
سیاوش داریوش ابی شادمهر و ...
آیا می شود که بشود ؟
همه و همه در گفتگوی ویژه خطری امشب ساعت 22:45
آواتارتو عوض کنی بهترم میشم .. (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بزارم عزیز دلم ؟؟؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسی که موهای واقعیه خودش باشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه چیزی به نام مو رو سرش باشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه مورد در دسترس نیست (sm2)نقل قول:
بی پدرا فایل دانلودشونو از سایت پیشخوان برداشتن تو سایت جارم دیگه برای فروش نمیذارن سایتشونم مفته نمیذارن فقط فروش کاغذیشو گذاشتن ! دیوانن اینا قرن 21 سال 2015
الی ماهنامه اعتبار با استاد یزدانی مصاحبه کرده ببین میتونی پیداش کنی
شامپو صفاریان پرژگ مخصوص موهای پنهان (sm120)
سینجول دقیقا این عکست شبیه نقش اول فیلم هالوین
سایت دانلود رایگان فیلم ( بعضی فیلم هارو x265 میزاره )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی همچین حرفی زده ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 تا آهنگ رو صفاریان تنظیم کرده ! 3تا ترک دیگه رو هم رفیقاش ( امید محرم زاده و فرشاد حسامی ) تنظیم کردن اونوقت همه کاره مهران خالصی بوده ؟؟؟
الی این فیلمه چورنه یا فیلم سینمایی الدنگ قشنگ س.اک انواع سک.س نشون میده از اول تا اخرش همش رو کار هستن (sm2)
سروش صمیعی گفته ! (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوثا اقلا همون پورنو ببينيد كه يه ٢ تا هيكل درست حسابي ديده باشيد(sm2)
Denis Villeneuve
به کارگردان مورد علاقه من تبدیل شد هر چی فیلم ساخته لامصب شاخه
عجب سایتیه دمش گرم داره از تینی اسکی میره ولی خوب است (sm120)نقل قول:
اقا این کلدپلی 320 رو دانلود نکنید 128 رو تبدیل کردن ریده شده تو کیفیت.
البته معلومه که همون 128 هم مورد داره.هرکی هم دانلود کرده باید دوباره بعد ریلیز دانلود کنه چون حیفه این البومه که با کیفیت گوش نده
تف نده مومن اصلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کیفیت سیستم صوتیمو میدونم و رو اون حرف میزنم.اصلا صداش شفاف نیست.بیس تعطیله.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم اصله تو هنوز مونده این چیزا رو بفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بذار 5 روز دیگه که ریلیز شد 2 ترک از هرکدوم رو انالیزشو بهت نشون دادم میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فقط این حرفو میزنی چون نمیدونی البوما زودتر میان از تاریخ اصلی هنوز برات هضم نشده (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
اقا تو چیکاره من داری.من اصن از پشت کوه اومدم.وقتی مقایسه کردم میبینی.به هیچ عنوان این کیفیت افتضاح تو کتم نمیره.البومای تخمی ایرانی والا خیلی صداشون شارپ تر از اینه.دیگه چه برسه به کلدپلینقل قول:
ممر تو که گوش دادی یه اظهارنظری رو کیفیت بکن ببینیم(sm2)
تاپیک بزن برو اونجا برای خودت مقایسه کننقل قول:
(sm2)مردک کذاب... برو واسه من شایع درست نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)به نظرتون سیستم عامل بعدی چه شکلی میشه با توجه به اینکه مایکروسافت گفته این اخرین نسخه ویندوزه ! (sm50)بعد چجور به اون سیستم عامل بعدی چیزی غیر از ویندوز بگیم ! یه عمره عادت کردیم
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)
(sm54)دمش گرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کس میخ تو میشینی همه صفحه های قبلو میخونی؟(sm2)
خودش منو میبره به اخرین زمان بودنم(sm2)نقل قول:
احسان نقل قولم کرد... تو همون صفحه ها بود(sm120)
خطر اواتارت تا 10 دقیقه پیش تکون میخورد(sm2)
چی فک کردی په تازه من عصبانی بشم اینو میخورم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ماله نصفه شباست.توی روز یهو یه بچه ای،نوجوونی چیزی میاد سایت اون یکی عکسه رو میبینه کار دسته خودش میده.بنده خدا عمرا بتونه جلوی خودشو بگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو این فیلم ساختنشون ! لامصبا روی چورن رو سفید کردن ! (sm2) همه چیز نشون میده همه چیز تاکید میکنم همه چیز (sm30)
آلبوم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خیلی خوبه مخصوصا تراک اولش
همین 10 دقیقه پیش شب بود؟(sm2)نقل قول:
اخوی کیفیت صوتی البوم کلدپلی رو گفتم.که به نظرت اریجیناله یا نه.من میگم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]