محسن چرا اینجوری شده (sm2)
یه پست رو ۲ بار داده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن چرا اینجوری شده (sm2)
یه پست رو ۲ بار داده (sm2)
(sm25)ریدینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو مردک اگه پول داشتم مگه مرض داشتم نرم درست کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دکتر خب..جوونی هنوز(sm25)باید بکاری فکر کنم یکینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاکش کرد (sm120)
الان لهم میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه درست کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا نه . ولی 80% خالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عنم یه بار یه تیکه گندش در اومد کیونم پاره شد
به میلیون میرسه کاشتن ؟ درسته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره..کاشتن گرونه..دندونم کلا بیمه نیست(sm172)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری ازش بر نمیاد(sm2)نقل قول:
(sm36)نقل قول:
دو چشمم را که می بندم سرم انگار می رقصد
به رویای تو می افتم دلم هربار می رقصد
قدم هایی سبک دارم تو در خواب خوشت هستی
کنار بسترت دستی شبیه مار می رقصد
حریر نازکی بین من و تندیست افتاده
کنارش می زنم اما خیالی تار می رقصد
کشیدی موج مویت را به روی بالشت یا من
توهم میزنم موجی به گندم زار می رقصد
سپهسالار گل پیکر ، ابر فرض جنون آور
لبت یاقوت هر مصدر که با گفتار می رقصد
خودت را می زنی گاهی به آن راه و دلت گرم است
به هر سو سر بگردانم در و دیوار می رقصد
تو در رویای ترسویم شبیه بچه آهویی
که دنبالت نگاه هرز یک کفتار می رقصد
غریب افتاده دستانت به روی شانه ی مردی
که سازت را نمی فهمد ، فلاکت بار می رقصد
تو خوابی و جهان خواب و من و چشمان پرآب و...
شبیه شعله ی شمعم که خودآزار می رقصد
حسین آهنی
(sm27)
شب از جایی شروع میشه که تو چشماتو میبندی (sm50)
(sm50)Gracias A La Vida
(sm25)
(sm2)باع
علیرغم صدور مجوزهای لازم از ارشاد؛
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طالب زاده: گفتند حتی اجازه ورود به شهر را هم نداری!
(sm37)
اهنگ سیروان به این سبکه
beat service feat. emma lock - not out
(sm30) دوستم با دوست دخترش ميخواست برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آي ريده شد بهشون (sm30)
پای چپِ جهان را با ارّه ای بریدند
چپ پاچه های شلوار، سیگار پشتِ سیگار
در انجمادِ یک تخت این لاشه منفجر شد
پاشیده شد به دیوار، سیگار پشتِ سیــگار...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش «موسیقی ما»، عماد طالب زاده که به تازگی مجوز فعالیتهای رسمی خود را دریافت کرده است، قرار بود عصر روز پنج شنبه 4 دی ماه در اراک و در یک سالن 1200 نفره روی صحنه برود که برخی اتفاقات باعث لغو این کنسرت شد.
(sm77) اراك چنين سالني نداره
سالن فوتسال بوده احتمالا (sm2)
حال آدمو میگیرن اینا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه معني داره دختر و پسر با هم برن كنسرت
باع
(sm59)
بخیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
e نه بابا (sm59)نقل قول:
بهت نمیاد اصن که منکراتی باشی (sm70)
(sm59)حزب فقط حزب ِ علينقل قول:
رهبر فقط سيد علي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
من کلی کنسرت مفتی تو این چند وقته میتونم برم ولی خب موقع امتحاناس
فردا کنسرت یزدانی 8 و نیم صبح امتحان دارم
(sm120)
8 و نيم ِ صبح ِ كنسرت ِ يزداني ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سجاد نقد ِ ترامادول رو بزن توو اين سايتت (sm120)
کنسرت فقط کنسرت سیاوش قمیشی (sm19)
نه دیوونه ، آخر شب کنسرت یزدانیه ، من فردا صبحش امتحان دارم (sm2)نقل قول:
(sm54)چند بار رفتي حالا مگه ؟نقل قول:
(sm2) ميدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده من برم جات (sm120)
(sm2)نقل قول:
(sm70) نرفتم کهنقل قول:
یکی از آرزوهامه کنسرت سیاوشو برم (sm70)
اون اولا كه تازه داشتم مينوشتم رفتم به هاتف حسيني گفتم سايتي نميشناسي نقد رو بزنه؟نقل قول:
گفتم بده بخونمش ببينم چجوريه شايد زديم روو موسيقي پارس (sm30)