شبکه رو اشتب گفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شبکه رو اشتب گفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار عوامل داری تو.توی این مدل فیلما فقط و فقط و فقط دیوثه فاعل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کلیپ تا الان 25 دانلود داشته.اورین اورین(sm2)
دیگه بیشتر از این جلو نرو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا همه مطالبو زدن الا محسنو
- (sm50)
یعنی ریدم پس کلت که حجم منو حروم این کردی(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین شاتایی که پیمان میزاره رو گرفتن ی کلیپ بک استیج درست کردن..ریدن دهنت(sm2)
فکر کردم موزیک ویدیو
خطر یه ریمیکس میزدی روش (sm2)
از آهنگای دایی چپول (sm2)
یخبندون های قطبی چشمات (شاهکار بهروز پایگان ... (sm50)9
چرا شایعه درست میکنی - آدم که اصلا آدم نبود حوا هم که ج...ده بود من این وسط هیچکاره بودم اصلا سیبی درکار نبود اصلا درختی اونجا نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی بانی فیلم چی زده مگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین یکی دو ساعته سایتش میزنه یحتمل
این روشن تره هر کی بلده بکشه بیرون عکسو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنشه ؟
رضا آرین با این همه ادعا ندونی نیلوفر زن کاوست شرمآوره
بهتره بری بگردی دنبال تنظیم کننده های 14،15 ساله
اعمقا کربلایی
من اصلا کاوه گوش نمی کنم که بدونم حتی خودش چی کارست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یکی لینک فیلم love رو میشه لطف کنه بزاره...
گوش کنی یا نکنی تو مدعی هستی یک مخاطب حرفه ای موسیقی هستی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از فرشاد فارسیان و مهدی رجب پور ، علی پهلوان و پیام صالحی باید چهار تا اسم دیگم بلد باشی
(sm2)محسن رجب پورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو خود را دریاب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط jooliyano [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث این کلیپ افیشیالش بود.موزیک ویدئو کیلو چنده میرزه به 100 تا موزیک ویدئو.همش خودشو نشون میده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه والا (sm70)نقل قول:
این فیلم داستان یک پسر جوان را روایت می کند که به دو دختر جوان علاقه مند شده است و قصد دارد که تنها با یکی از آن دو ازدواج کند
سنتوری مرد پاییزی اول دی کلید می خورد
(sm19)تا حالا با این ابراز عشق و علاقه باهام صوبت نکرده بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اشترم اون دفه یه روش دیگ ای گفتی این ساده تر بود
(sm2)چرا برای من تو این لیست لینکا،لینک عکسه نمیاد همه ایکنا میاد الا این
(sm120)یه پست دیگه تست کردم تونستم این نشد
(sm120)اها اینم شد نکته داشت
نبایستی پستو وا کنی بری توش ! همونجا تو صفه اصلی ایسنا باس کلیک راس کنی یه پیش نمایش نشون میده اونجا روش بزنی
(sm19) اشترم دیدی یاد گرفتم
الی دیوث تو اون تاپیک قرار اخباره البوم گذاشته بشه چرا بستیش
(sm2)خطر اینم حرف تو رو میزنه
اول اینکه مقایسه با خارجیا از بیخ و بن غلطهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم اینکه ابی نت دو بالا هم خونده تو خلیج فارس
سوم اینکه آهنگ عادت رو گوش بده 4:39 فقط و فقط همین یه تیکه
به چه جرمی چه گناهی تو منو سوزوندی غم عالم به دلم کوبوندی = تمام آهنگای آریان + 10 سال موسیقی داخلی
اقا ببینید.بیاین منطقی حرف بزنیم.این فیلم حتی معامله طرف های مقابل رو نشون میده.درسته؟
خب یه فیلمی ضبط کردم از یه شبکه که رنج سنیش پایینتر بود ولی اصلا و ابدا معامله هیچکدومشون رو نشون نمیده.اپ کنم؟(sm2)
محمد معتمدی آلبوم ای عاشقان با آهنگسازی استاد محمدرضا لطفی ... (sm50)
به پیام خرصدا و مش پهلوون توهین کردی؟بدم چوب بکنن تو یه جات؟(sm2)نقل قول:
چقدر با اون آهنگ گل آفتابگردون خاطره داشتم (sm2)(sm120)نقل قول: