اوففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیدم عجیبه واقعا (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اوففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیدم عجیبه واقعا (sm120)
جو اولش این طور نمیمونه میخوابه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ناراضی بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته دیگه افت میکنه شدید(sm70)
یادته بهت گقتم هفته اول خوبه بعد افت میکنه
(sm2)لاشیا شما یه دونه رفیق ندارین یه لایک بگین من امشب با اسودگی خاطر کپه مرگمو بذارم
من زیاد اینوایت کردم ولی روزای انیده جواب میده (sm120)نقل قول:
اگر اخلاق رسانه ای واست مهم نیست یا یوزر دوم خودم بزنم؟ (sm174)
(sm2)اره بابا بزن لامصبونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه 500 به بالا می فروشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم اشتباه گفتی(sm70)نقل قول:
بار دوم گفتم 800 (sm120)
فامیل تهیه کننده نیستی ؟(sm70)
3-1 دیشب چی میگی؟!(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم حتما بار دوم گفتی 3-2؟!!(sm29)
800 مال تو بالای 1.5 مال من(sm2)نقل قول:
از این شانس ها نداریم باووو