(sm70)پینگ پنگی بود ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)پینگ پنگی بود ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)70 (sm81)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چی فاجعه تر از کاسیاس(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از عذرخواهی دعوتش کرد هم از دلش درآورد هم باهاش عکس گرفت و هم پیرهن اضا شدشو داد بهش ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هلند استرالیا رو زدم 3-0نقل قول:
هر چی میزنم بر عکس در میاد
یا مساوی میشه
(sm70)
من 6 تا بازی که انجام شده بود تازه با نظرسنجی اشنا شدم(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) اسمای تخمی داشتننقل قول:
کیم - یانگ - کی *** داد - اخ جون *** - جون *** داد (sm2)
(sm70)دیشب پاره کردیم برزیل بزنه بی پدرا نمیزدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین الوز چه تخمی شده بود با موهاش (sm2)
استرلیا 2 تا 6 تا از برزیل و یه تیم دیگه خوردنقل قول:
5 امتیازو میگیری(sm120)
شیلی-اسپانیا سخته
اگر یک هیچ باخته بود بازی قبلو میگفتم اینم میبازه
ولی چون ریده شد تو غرورشون شک دارم
هم از لحاظ انگیزشی هم تغییرات که تو ترکیب میدن
وگرنه من گفته بودم هلند و شیلی میان بالا
باخت سنگیشون یه کم رید تو معادله(sm120)
واقعا شبیه میمون شده بود(sm120)نقل قول: