گفتم که مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه پلانکتون وجود داشته
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم که مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه پلانکتون وجود داشته
به نظرم وکال تو بعضی جاها رو اعصابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونا هم که تقصیر نداره ! ملودی رو داده گفته شعر بگو
البته من از مونا بدم میاد (sm120)
صدا لا به لای تنظیم گم شده اصن...بار اول که گوش میکنی احساس میکنی نکنه کیفیت ۳۲ دانلود کردی که اینجوریه صدای شادمهر
شلوغی تنظیم واقعا رو اعصابه...دقیقا مثل خدا به همرات یراحی
بار اول که گوش میکنی یه جاهایی از ترانه رو متوجه نمیشی باید دقت کنی تا متوجه شی....به احتمال زیاد هم شادمهر مثل همیشه ترانه رو خودش دستکاری کرده...ورژن اصلی ترانه رو مونا همیشه بعدا پیجش میذاره
بازم فصل الخطاب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من نمی تونم دانلود کنم اینترنت خودم نیس اسه همسایه است(sm74)
چشم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به سرکار خانوم مهندس ... خانم (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خونه همساده با لبتاپ(sm120)
به خدا احترام به بقیه چیزی از آدم کم نمیکنه ....ماها اینجا واسه دعوا که نیومدیم....خواهشا به هم احترام بذارید...تمسخر دیگران هم کار خوبی نیست شاید یه نفر توی سایتای دیگه کاربر حرفه ای باشه دلیل نمیشه که آدمارو مسخره کنیم چون که تازه عضو یه سایت شدن این کار دور از اخلاق و منش یه آدم با شخصیته خواهشا رعایت کنین
دقیقاّ دو ساعت و 18 دقیقه هست که دارم گوش میدم (sm120)
البته کیفیت 320 جایگزین شد
(sm118) سه روز نداشتم ها (sm178)