طرفدار ورژن دوم با کیفیت بالا
ملودی(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طرفدار ورژن دوم با کیفیت بالا
ملودی(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکرخند -آمس
ترانه سرا و آهنگساز شادمهر (sm224)
چیزی به پخش وارث نمونده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم شادمهر باید با سیروس کردونی کار کنه
یعنی تا یک ماه دیگه میاد؟؟ آره کردونی ویدئو هاش مفهومیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زودتر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو زنده موندیمو به سختی زندگی کردیم
گذشته ، حال ، آینده ، منو تو وارث دردیم
لنگ میزنه (sm54)چجوری میخواد در بیاره ؟(sm25)
به درد دکلمه میخوره ...
نترس شادمهر از چوب خشک هم ترانه میسازه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm32)
احسان یعنی تا دوهفته دیگه وارث پخش میشه؟ ؟
آرهنقل قول:
ایول...(sm118) با ویدئو یا بدون ویدئو؟ ؟نقل قول:
نشنیده بگیر : ویدئو هم داره (sm59)نقل قول:
یادمه عید گفتم شادمهر نمیاد حقیقت رو به طرفدارا بگه که چرا پخش و ادیت طولانی شده ... گفتم دو بار شادمهر به ادیت گیر داده و دوباره ادیت شده ... حالا هم که دلیل طول کشیدن ادیت معلوم شد ... اگر اون زمان این مسئله بر ملا میشد الان مدل ویدئو دستگیر شده بود ! آخرشم دیدین خیلی از صحنه ها حذف شد و با افکت گند زدن رفت ... حالا چرا شادمهر مسئله رو سکرت کرده بود معلوم نیست !! خب راحت میگفت مشکلی برای ویدئو پیش اومده ... حالا هم این مدل به جایی نمیرسه نهایت میشه رابعه اسکویی سر از جم در میاره ... فقط هوادار این وسط الاف شد
آهنگ و یدئو فقط با تو عشم منتشر شد (sm120)
ممنون از اطلاعات احسان جون...فقط کاش کارگردانش زیگوارت نباشه(sm120)نقل قول:
کاش بعضیا قدر احسانو بیشتر میدونستند...بنده خدا میاد خبر دست اول بهمون میده اونوقت بعضیا....(sm25)
نه بابا زیگورات کجا بودنقل قول:
حالا معلوم نیست ویدئو داشته باشه یا نه ولی ویدئو آمادس (sm120)
(sm2)نقل قول:
چـــــــــــــــــــــه ســـــــــــــاااالِ خووبــــــــــــــیــــــ ـــه امســـــــــــــااالـــــ ـــــــــــــمــــــ (sm118)(sm118)
دوباره شادمهر واسه وارث پست گذاشته فکر کنم پنجشنبه پخش بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شبى پر نشاط به همراه خانواده و دوستان عزيز هنرمندم كامران و هومن و شادمهر و ارمين هاشمي مدير كمپاني اونگ
وقتی که پیشمی خوشحالم(sm118)
عشق اومده با تو دنبالم(sm135)
چه سال خوبیه امسالم(sm74)
آرمین کچل (sm2)
خخخخخخ...احسان خبری از کارگردان وارث ندارینقل قول:
(sm30)
حالا بزار اعلام کنن ویدئو داره یا نه (sm120) البته ویدئو داره (sm120)نقل قول:
@ehsan1361
(sm156)(sm222)(sm23)
(sm59)(sm81)
تگ کردنشو (sm70)(sm51)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
درست تگ کردم که (sm222) (sm2)
چطوری بلا ؟! (sm2)
بلا نشده بودیم اینجا که شکر خدا شدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم خوبی ؟
بلا شیطون خودم دشمن جون خودم (sm222)نقل قول:
قربون خوشگلیات دل داغون خودم
دل داغون خودم
(sm2) (sm222)
مرسی بد نیستم (sm59)
واااارثـــــــــــ (sm81)(sm127)
(sm27)
(sm120)فقط طرفدار ورژن بی کیفیتش
با کیفیتش هم که اومد همون ورژن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارمش ولی خب اگه رسمی بود خیلی با کیفیت تر می بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جا اشتباه میخونه به نظرم
بدون هیچ واژه ای من با تو حرف میزنم هست ولی شادمهر میگه نمیزنم
اره تو آهنگ فقط با تو هم یه جا رو اشتباه میخونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که هیچ وقت پیشت اعتراف نمی کنه منم
بدون هیچ واژه ای من با تو حرف میزنم
اونجا هم باید پیشت باشه تا وزنش جور بیاد (sm70)
شادمهر سرسری خونده انگار