يکي ميگفت:بايدازکنار مشکلات زندگي باسرعت عبورکني وبگي ميييگ ميييگ!!!
اماانگارنميدونست مشکلات نشستن رومون وميگن:انگورررري، انگوررري!
نمایش نسخه قابل چاپ
يکي ميگفت:بايدازکنار مشکلات زندگي باسرعت عبورکني وبگي ميييگ ميييگ!!!
اماانگارنميدونست مشکلات نشستن رومون وميگن:انگورررري، انگوررري!
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ راﺳﺘﺶ ﻣﯿﺨﻮام ﯾﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺧﻮب ﺑﺨﺮم ، ﻧﻈﺮﺗﻮﻧﻮ ﻣﯿﺨﻮام … ﺑﺪوﻧﻢ ﺳﺮﻋﺖ و ﺷﺘﺎﺑﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﻤﻪ ﺑﺮام ، ﺳﺮ ﭘﯿﭽﺎم ﺗﻌﺎدﻟﺶ راﺣﺖ ﺣﻔﻆ ! ﺷﻪ ؛ ﮐﻼ ﻫﻨﺪﻟﯿﻨﮓ ﺑﺎﻻﯾﯽ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﭼﯽ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد ﻣﯿﺪﯾﻦ ؟ ! ﻗﯿﻤﺘﺸﻢ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﭼﻮن ﻫﯿﭽﯽ ﭘﻮل ﻧﺪارم
(sm128)
سوال اصفهانيه از مرجع تقليدش :
حَج اقا ، ميتونم خروسي رو كه تو روز عيد قربان ، جلوي ماشين پسرم، براي خونه جديدم سر بريدم ، عقيقه ي نوه ام بوكونم و به نيت پدري مرحومم، در سالگرد مادرم ، تو بهزيستي خيرات بوكونم؟ !!
پاسخ مرجع تقليد :
نه نه ، اسرافِست !!!
بی بلانقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm10)
خارِ دموکراسی رو چسبوندی درو دیوار فقط دقت کردین یاس گفت چت نکنین فقط واسه اینکه بگیم چت بکنیم یا نکنیم کلی چت کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا با این سرعت من یه قول دو قول بازی کنم سنگین ترم ، شما برین رفتم خونه میامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
خب من حکم باز رو دوست داشتم فضای سوبرا رو دیدم حال نکردم باهاش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آگاه باشید که اگر تنظیمات صفحه را به نمایش 40 پست در هر صفحه تغییر دهید به سود خودتان است (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولنتــــــــــاین (sm8)
سلام...من اومدمم اااا(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهنم و ضررش ، یکی پیدا بشه با ما دویت بشه ، کادو هم می خریم براش (sm34)
دیشب از بابام پرسیدم چرا با شوهر خالههام اینقد مشکل داری؟
گفت ببین پسرم باجناق مثل درخته کنار توالت میمونه
نه میشه از میوهاش استفاده کرد ونه از سایه اش!
خدا وکیلی تا به حال اینطوری قانع نشده بودم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اقا احسان. خوش اومدی
هنوز با کسی دوست نشدی؟ اَی تنبل (sm178)
سلام(sm128)نقل قول:
اگهفقط یکبار راهش رابلد بشم دیگه مثل این گدا دنبالش نمی گردم (sm192)... بلد نیستم دیگه (sm54)
این روزا آدم جرات نداره با یکی درد دل کنه. یارو تا بهت ثابت نکنه از تو بدبخت تره ولت نمی کنه
تو صف نون بودم دیدم دوتا پسر هفت هشت ساله سر نوبت با هم بحث می کردن. اولی: برو بابا! دومی: به من نگو بابا به من بگو عمو، وقتی می گی بابا من نسبت بهت احساس مسئولیت پیدا می کنم! (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو نماز میخونده, یکی از کنارش رد میشه میگه: آفرین! یارو نمازشو قطع میکنه, میگه: روزه هم هستم!!!!
باک بنزینش کجاست ؟نقل قول:
وقتی بچه بودم فکر میکردم ماکارانی رو هم مثل برنج میکارن اونجوری نگاه نکنین دیگه بچه بودم الان میدونم که درخت داره.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بغلا بگردی پیدا میشه...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا قبل از عروسی از بوس موسم خبری نیستا ، قبوله؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا احسان بوده (sm70)نقل قول:
کُتش چه خوشگلــــــــــــــــــــ ـــــــه ^____^ (sm74)
نصفه وا میشه هانقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیپ داره دیگه (sm192)
اونو نمیگم ، عکس نصفه باز میشه ، اصن امروز حال نت خوب نیست ، خونه هم میزون نیست (sm81)نقل قول:
نقل قول:
بیا لینکشو میدم خودت باز کن (sm81)
تنکس (sm81)نقل قول:
آن ابرهای تیره و این سایه ها شومند
نوشابه ها از مشکی ِ کشتار مسمومند
فریاد را خوردم به جُرم ِ «دوستت دارم»
در دادگاهی که همه از پیش محکومند!
آرام نجوا کن... در اینجا گوش بسیار است
ایران ما گربه ست امّا موش بسیار است!
سید مهدی موسوی
میگم یه وقت زشت نباشه
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
.
.
.
.
..
.
من پست میزارم یا نمیزارم شماکیــ.رتونمنیس
دوستانی که ک ی ر ندارند و لایک میکنند .نیتشون دقیقا چیه ؟نقل قول:
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﺑﺎﻧﻚ ﺩﺍﺷﺖ ﺣﺴﺎﺑﺎ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻡ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﻣﻴﺪﺍﺩ ﻛﻪ،
ﺁﺭﻩ ﺍﻳﻦ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﻛﻮﺗﺎﻩ ﻣﺪﺗﻪ ﻭﻟﻲ ﺍﮔﻪ ﺯﻭﺩ ﺩﺭﺵ ﺑﻴﺎﺭﻱ ﺳﻮﺩ ﻧﻤﻴﻜﻨﻲ
ﻭ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻮﺵ ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﻱ ،،،
ﻣﻨﻢ ﻋﻤﺪﺍً ﺑﺎﺯ ﻣﻴﭙﺮﺳﻴﺪﻡ ﻳﻌﻨﻲ ﺍﺻﻦ ﺩﺭﺵ ﻧﻴﺎﺭﻡ ؟
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺧﻞ ﺑﺎﺯ ﻣﻴﮕﻔﺖ : ﻫﺮ ﭼﻲ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﻮﺵ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﺧﻮﺩﺗﻪ،
ﻣﻦ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻣﻴﮕﻢ .
ﮔﻔﺘﻢ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﺿﺮﺭ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺯﻳﺎﺩ ﺗﻮﺵ ﺑﺎﺷﻪ؟
ﻳﻬﻮ ﻗﻴﺎﻓﺶ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ ﻭﻟﻲ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﻧﺒﺎﺧﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺩﻓﻪ ﺑﺎ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪ ﮔﻔﺖ:
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻮﺟﻮﺩﻱ ﺷﻤﺎ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﻛﻤﻪ ﻛﻪ ﺍﺻﻼً ﺣﺴﺎﺑﻮ ﺑﺒﻨﺪﻳﺪ ﺑﻬﺘﺮﻩ
ﺷﯿﻄﻮﻧﻪ ﮔﻔﺖ ﻣﻮﺟﻮﺩﯾﻤﻮ ﻧﺸﻮﻧﺶ ﺑﺪﻡ !!!!
سوالای شرعیتو باس زنگ بزنی زلال احکام بپرسی ، آدرسو اشتباه اومدینقل قول:
اینجوری هیچوقت بچه دار نمیشیم :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر عارف قزوینی