(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
xuli 'v' u[g (sm50)
زیاران پشت پا خوردیم
مرگ که دنبال من (sm74)
من طلوع دائم نیاز (sm50)
طعمه گرگ عجل
(sm120)
تو چ حوصله ای داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آقا سهند سریال strike back بهم پیشنهاد شده، شما ندیدیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فرهدون
(sm120)فرهاد آن ؟
(sm70)جالبن بعضی حرفاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهاد آنتن (آن تن 10) (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه...تا جایی که بتونم از سریال دوری میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انجمن موزیک باران فقط یه آنتن کم داشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال های به اتمام رسیده ارزش دیدن داره چون یکجا نگاش میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
آره اینطوری بهتره...نقل قول:
پس سریال banshee رو حتما نگاه کننقل قول:
تعریفشو شنیدم (sm59)نقل قول:
جز سریالهای خوبهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
موردم مکش ازار از پی ازردن من (sm88)
ای ترس تنهایی من اینجا چراغی روشنه(sm50)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر این بازار خود سوزی
- (sm50)
از یه جایی به بعد آدم دیگه نه حوصله داره کسی بهش سر بزنه ،
نه حوصله داره سر بزنه به کسی ... (sm50)
جمعه حرف تازه ای برام نداشت ... (sm50)
عجب این روزگار دلسرده با ما...
تنهایی عرق خوردن توی اتاق (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان دیوث آپلودِ 60 کیلو بایت (sm81)
سیگار روشن کن
که مغزم تیر میخواهد … (sm50)
... تو این زندگی ...
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کا حیف دور بین نه دارم برات یه شات از تنهایی بدم !
دو تا رفیق داشتم که پنج شنبه های قبلی باهاشون می خوردم که اونو هم منو قال گذاشتن .
شیر توی این زنده گی تنهایی از همه چی بهتره . (sm50)
داداش مودم 4جی اگه پوشش منطقه ای خوب باشه معجزه می کنه.. تو هفت دقیقه 3 گیگ اپ شد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من ...نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی خونه منو تحریم مالی کردن !
به محض بر داشته شدن تحریم میرم توی کارش .