روزی که برگردی
دگر از من نمی بینی اثر
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
روزی که برگردی
دگر از من نمی بینی اثر
(sm50)
ستاره ها نهفته در آسمان ابری ..
دلم گرفته ای دوست هوای گریه بامن ..
(sm81)
(sm10)دستت درد نکنه 720 نداشت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)دمشون گرم بینم چه کردن
(sm27)
(sm120)بدک نبود
(sm2)باز این نامه منتشر کرد دفه اول به تخمشون نگرفتن که بازم میفرستی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یادمه روزای اول همچی این مجریا خبر داد میزدن که سولاخ تهتانیشونم دیده میشد که انچنان بازتابی داشته در رسانه های خارجی فلان و بهمان توپ تانک فشفشه بعد که سرصدا خوابید با این نخاله های عنقلابی مصاحبه میکردن خودشون میگفتن استکبار نذاشت حرفای اغا به گوش جهانیان برسه ! (sm30)باز دوباره
بریم کافه لیمو بکشیم(sm27)
(sm120)اس خوزستان باز برده که
(sm50)
(sm19)ممد امین چطوری گل پسر کیون لق سینجول و اکبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سینجول کجایی میخوام سیستممو به عنوان سیستم نمونه به مجامع بین المللی معرفی کنم (sm2)
(sm2)خطر دیوث رفته فیلم لاو رو پلی کنه
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خیلی به جا بود چون دقیقن همین چند دقیقه پیش ارور تخیلیو موفق شدم حل کنم
اکبر این فیلمرو بذار تو لیست اکران ویژه (sm120)
کدوم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران حسین نیستی وقتی این فیلمو پیشنهاد می دی ؟ :|نقل قول:
راه قم از فرانسه میگذرد ....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اميرالمومنين راه نداره اين چورن بازا برن يه تاپيك مخصوص؟ با احترام (sm10)
:│
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن جایی در صف دوعالم داشت ... (sm50)
راس میگه خصوصی بزن.اسمش بزار مریدان ولایت فیقه
(sm132)
(sm2)روش نشد بگه خیه مالی اغا
اقا مگه مجبورید هر اسمی که من مینویسمو سرچ کنید و بفهمید چیه؟(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
چه مصیبتیه ها(sm2)
شیطونه میگه یه رینگتون از روی adventure of a lifetime بزنما
ديوث يه پست گذاشتي تا من گفتم چورن بازا برن تاپيك مخصوص سريع اونو پاك كردي! (sm39)
نه بابا من پاک نکردم اون دیوثی که رفت اسمو سرچ کرد پاک کرده(sm2)(sm2)
خداوكيلي به شخصه با چورن بازيتون مشكلي ندارم حتي ازينكه شاديد و بامرام خوشحالم ولي قبول كنيد براي اين تاپيك مناسب نيست وجهه خوبي نداره اگه بريد يه جا متمركز فكر كنم بهتر باشه، حداقل روش فكر كنيد.. (sm10)
اقا این الی و بقیه درباره فیلم لاو حرف میزنن من چیکارم؟(sm2)
من نه اسمه فیلمی گذاشتم،نه اسمه بازیگری،نه عکسی،نه اسکرینی،نه فیلمی اپ کردم.من پاکه پاکم(sm2)
من زخمی از توام تو چرا زخمی... (sm50)
اون ديوث كه خط فكريش مشخصه، مرفعين بي درد كه ميگن اينه! شكم و زير شكم براش اهميت داره و نيكول و كنسرت خارجي! حالا اين وسط يه ژن ازش رو چاوشي گير كرده! اين اگه اونور به دنيا ميومد رقيب عموجاني ميشد!
حالا این الی دیوث اینطوری هست ولی هرکسی که مرفح باشه که قرار نیست مثله این انگله جامعه باشه که.بعضیا هم هستن که همین دورو وران که واقعا خیلی پسران گل و مودب و سر به زیری هستند.کاری هم به کسی ندارن.ته دلشونم هیچی نیست.فقط به جنس مخالف علاقه مندن
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)
ای سگ تو روحت(sm2)
دیوث چه اماده هم داره.سایزش فیته فیته(sm2)
برادرش کیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم جلیل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع فسادی خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]