بیا بیا دوست دارم من نوید بی آزارم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا بیا دوست دارم من نوید بی آزارم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صــابــر که نخــورد :/ ســرمــا هم نــخــورد :/نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تــکــرار نمیشــه : ))
نویــد ❤
کووووووووفت بخــــــوری :/نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صــآبــــــر جـــــونــمــــــــــــــ ♥ ــــــــ یک دنیــــــا ممنــون ♡
کادو تولد هم بهت میدم : ))
میــنــای مهـــربونــمــ ♥نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیـگــه مـن غــریــبــم ایــنــجــآ : ( کسی بـرام تـاپــیک نمیــزنــهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپــیــک هم میــزنـن تاپیک نمیکنن ; )
ممنــون دوســت عــزیــز ♥
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا شــیــخ از همونــا که نــوید جــوابــتُ میــده : ))
هـــادی جـــان ♥نقل قول:
سپــاســگــزارم مــیــلــاد جــان ♥نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مـمـنــون دوســت عــزیـــز ♥
کوشولو موشولوی گوگولی مگولی (sm42)(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله ازین نقل کیلومتری صابرو گذاشتی تو جیبت (sm2)
باور کن انقد زیاده من حوصله ندارم نقل بگیرم جدا کنم پاک کنم اونوقت تو یه ساعت نشستی اینو تایپ کردی بابا ای ولا (sm59)
ممنون که ج دادی خوشحال شدم (sm127) ولی یه چیزی رو باید بگم خیلی رمانتیک پست میدی همیشه یه قلب کوچیک میزاری تو نوشته هات (sm120)
اینم از طرف من (sm174)(sm127)
دیر ج دادم فک کردم رفتی پس چرا هنوز اینجایی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمت کنه تموم اسیران خاک رو (sm50)حالا برنامه امشب مگه چی بود ؟ یه شب که 1000 شب نمیشه (sm111)
فلافل چیه بابا سرشب اذیت میشی برو چند سیخ جیگر بزن بر بدن جیگرت حال بیاد (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)(sm127)(sm127)(sm127)
کی به تو گفته این شعر مال مولاناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم تمرکز میکنم اول یه دوش بگیرم سر حال بیام (sm188)نقل قول:
جیگر چیه من گفتم فلافل ولی به شدت فکر بیکن یا استیک یا مرغ سوخاری داره قلقلکم میده (sm59)
وسوسه نکن منو (sm81) کوفتت بشه (sm2)نقل قول:
من خودم در رسته ی وسوسه شوندگان هستم (sm74)(sm2)نقل قول:
اگه قسمت شد یکی از اینا بگیرم عکس میگیرم واست (sm132) اگه عکسی ارائه ندادم تا شب بدون که فلافل زدم (sm120)