اقا کسی لینک دانلود فیلم معجون زما 3 رو داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا کسی لینک دانلود فیلم معجون زما 3 رو داره؟
برو بده پس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم راه خوبیه اگه نشد حتما از سینجول بپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم مسخرم کرد سینجول کیه بپرسم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول بزار ببین تایید صلاحیت میکنن یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم این آقایی که خودش حرف زدن بلد نیست دنبال متن میگرده جاش تو مجلس نیست!!
نه آدم دور برش زیاده منم میخوام براش کاری کنم بخاطر این فوق دکترا دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون امیر مدیر
جایی که من تنها شدم شب قبله گاه آخره
اینجا تو این قطب سکوت کابوس ، طولانی تره
من ماه میبینم هنوز ، این کور سوی روشنو
اینقدر سو سو میزنم شاید یه شب دیدی منو
(sm50) اقا دلمون بد گرفته (sm81)
(sm50)
(sm2)با یه بدبختی نصبش کردیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) خب بخیر گذشت من که اصن فن ندارمنقل قول:
به ادعای برخی کاربران در انجمنهای اینترنتی؛ درایور اخیراً عرضه شده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دارای باگ نرم افزاری است که باعث توقف سرعت دوران فن بر روی 20 درصد شده و سیستم کنترل پویای سرعت فن، به درستی عمل نمی کند.
الی خبریه چند وقته ساعات خوابت عوض شده قبلا قبل 10 لالا میکردی الان 12 بیداری مشکوک میزنی(sm70)
ریدی
حالا اگه سینجول معرفی کرده بود بن می شد (sm2)
(sm120) فیلم لاو خواب و خوراک برامون نذاشته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازدید دیروز: 5005 .. یه نفسی کشید (sm50) کجاس روزی 7 هزارتا بازدید (sm81)بلاگفای لعنتی
(sm2)این پسره خیلی خوب مینویسه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
تا این جا که ندیدم هیچ آدمی که سرش به تنش بیرزد از سریال معمای شاه خوشش بیاید. دست اندرکاران سریال خیلی راحت و بی پروا منتقدان را به شاه دوستی و سلطنت طلبی متهم کردند و خیال خودشان را راحت.
خاطرات مبهم (sm81)
نمیخوام قیافه کریهشو ببینم اینجا
الی (sm50)
(sm142)هاننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر تو نقطه پایان بر این هزار خط نا تمام بگذاری (sm50)(sm81)
Gary Moore - The Prophetنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep
Fleetwood Mac - Im So Afraid
(sm50)
(sm50)نقل قول:
این اهنگ کوهن رو که پیج گذاشتم از همه بیشتر استقبال کردن (sm50)خرابت میکنه شب گوش بدی
به منم بدین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ چندبار دیدیش تا حالا؟(sm2)من ظهری یه 5 دقیق نگاه کردم ببینم چیه دیدم کلا چورنه دیگه نگاه نکردم میخواست حذفش کنم گذاشتم واسه چندتا از دوستان کپی کنم (sm120)نقل قول:
سیگار پشت سیگار (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن هزار سر راستش کن (sm120)
(sm2)فقط مونده نماز ایات بخونینقل قول:
(sm2)
ببین بالا میاره صفحه رو؟نقل قول:
چرا برا من یهو نصف سایتارو بالا نمیاره(sm25)اکثر سایتا ارور میده
ریده شد توش (sm27)
الدنگ تو به مومن بودن من شک داری(sm2)نقل قول:
th;dk' ghdt
(sm27)
شلیک کن رفیق ... (sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm2)اولاند از مردم خواسته بود این جمعه هر کی میتونه خونشو با رنگای پرچم فرانسه تزئین کنه یکی اینکارو کرده
عباس معصومیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش کوچیکه (sm120)