نه اوبی کارو تحویل بده درستش میکنم خودم ، من هنو خودم وخ نکردم ... از بچه های همین جا به صورت نامحسوس تا سه ۴ نفر مذاکره کن خودتم دو تا
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اوبی کارو تحویل بده درستش میکنم خودم ، من هنو خودم وخ نکردم ... از بچه های همین جا به صورت نامحسوس تا سه ۴ نفر مذاکره کن خودتم دو تا
پفیوزو بن کن لدفا هی فحش میده دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وام عسل رفتم دیر وقت بود بسته بود ..
(sm2)
جرت نکردم دان کنم . تازه صدا نکره ت از گوشم محو شده (sm2)
راسی یه چی یادم رفت ..
صدا سینجول صدا دومش به درد تم فیلمای سوکسی میخوره (sm2)
چرا ناله میکنی تو اهنگ (sm2)
عالی عالی (sm2)
دمت گرم سینجول (sm127)(sm120)
دهنت (sm2)
خیلسا خواستن سینجول باشن ولی هیچکسی سینجول نمیشه (sm120)
این شبکه چی چیه جدید زارت و زورت ویدیو کنسرت خواننده ها پخش میکنه ..
برو باو . من فک کردم همچی ردیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا به صورت سینگل پخش میکنم (sm2)
دندون به بیضه بگیر مث ادم با شرکت باربد صحبت کردم در دو سی دی همراه با کلیپ تصویری لاشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکن واسا مث ادم
سجاد خشگله کدوم گوری بیا گوش کن ..
(sm2)
چرا صدا اینجوریه! (sm2)
صدا زخمیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا از بس کلفت و خش دار بود اینجوری شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه . پس خبرش با تو . دیر بشه با هزینه خودم پخشش میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر چی با من میگم با اونا صحبت کن بقیه ش با من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چراااااااااا ؟ (sm1)
ایده از تو بوده به من ربطی ندارهنقل قول:
خوان ریکلمه: اگر پیشنهاد جذابی نداشته باشم بازنشسته خواهم شد(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از خش و زخم گذشته. بدجور س.کسی و احساس میشه موقع برای تشنگیااام (sm2) (sm120)نقل قول:
سینجول جان پخ داری
خاک بر سرت فقط دوست دارم ریده باشی اون دوتا کارتونقل قول:
چی شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد برنامه چیه؟؟ یه دهنم بدین من بخونم (sm120)
مگه البوم امام رضاس که هرکی 2تا ترک (sm2)نقل قول:
یکی بسه
مورينيو: خوب شد سرمربي انگليس نشدم
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، اعلام کرد که پيشنهاد همسرش براي نپذيرفتن هدايت تيم ملي انگليس در سال 2007 درست بود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، بعد از ناکامی سه شیرها در رسیدن به یورو 2008، استیو مک لارن از کار برکنار شد و مورینیو علاقه مند بود تا جانشین او شود اما در نهایت تصمیمش را تغییر داد.
آقای خاص در یک برنامه تلویزیونی فاش کرد که همسرش، ماتیلده فاریا، نظر او را برای برعهده گرفتن هدایت انگلیس تغییر داد.
مورینیو گفت:" حق با او بود. برای من هدایت یک تیم ملی زود بود. من دوست دارم هر روز کار کنم. دوست دارم بازی کنم و عاشق فشار کار هر روزه هستم؛ تمرینات، مسافرت، مسابقات و رقابت. کاملا به یاد دارم که بازی بعدی انگلیس در پاریس بود؛ دیدار دوستانه با فرانسه و من به این فکر می کردم که کدام بازیکنان را برای اولین فهرستم انتخاب کنم و به چه کسانی بازی بدهم.
اما همسرم آمد و گفت "بازی بعدی کی است؟ اوه، دو ماه بعد! در این دو ماه چکار می کنی؛ به چه چیزی فکر می کنی؟" او گفت "این کار را فراموش کن؛ این کار تو نیست. شاید در 20 سال آینده به درد تو بخورد!"(sm120)
خاک بر سرت میلاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه صدات خوب نیست ازت میخوام دو تا کار برام ریلیز کنی تاکید میکنم اگه صدات خوب نیست (sm2)
به من ربطی نداره یدونه بده ولی یه نفرو باید پیدا کنی اون یکی کارتو اون بخونه (sm2)نقل قول:
نه پس لوث میشه دیگه ماجرا (sm120)نقل قول:
سجاد بمیر دیوث ..
آلبومشون عامه پسنده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوث که هست ووختی میلاد تو البوم یاشه ، ولی یه کار ریلیز کن از کارای محسن ببینم چجوری میشه (sm120)نقل قول:
این سینجول از این لاشیاست که یه ذره معروف شه تیریپ چسکی بر داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا دوم (sm70)نقل قول:
من ملودی هامو که سال ها براش زحمت کشیدمو نمیفروشمنقل قول:
اها حق میدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]