شید انتی ویروس ایرانی(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسپر و نود 32 خوبه(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شید انتی ویروس ایرانی(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسپر و نود 32 خوبه(sm50)
مذخرفهنقل قول:
بله(sm50)نقل قول:
همون موتور نود رو انداختن روی شید ، منم کار خاصی نمیکنم ، فوقش میخوام یه فلش بزنم که در اون حد جواب میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی قبلا کسپر داشتم، خداااا بود ، ولی لامصب سرعتم رو خیلی میاورد پایین ، سیستمم هم نفتی بود ، اتوکد نمیتونستم باهاش باز کنم
الی کلا کار نمی کنه باوووو ماله اسمارته یا خود انتی ویروس مال من اسمارته
این کلا تاریخ انقضاش تموم شده(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس
مرتیکه پفیوز من یوزر پس الی رو کپی پیست کردم برات
خودم که مشکلی ندارم
هر وقت دنبال اون یکی لنگه جورابم میگردم حس میکنم اون جورابی که تو دستمه, عمرا اگه لنگمو پیدا کنی شادمهر رو زمزمه میکنه
(sm50)نقل قول:
چرت نگو تو اصن نمیدونی رو سیستمت چی نصب کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]