معلومه که خیلی خوشحال میشم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معلومه که خیلی خوشحال میشم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد این معنی تیم قشنگه هست دیگه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا امیر قوام این حرف رو میزد منظورش واضح بود از قشنگی تیم (sm2)
عزیزم غصه نخور دنیا دو روزه play شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه معنیش اینه که تیمُ یه تنه بالا آورده(sm120)نقل قول:
در شگفتم ... (sm29)
بیاو قول بده آرژانتین رید بدوبیرا به مسی نگی (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
از چه روی؟(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا تایید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین قول بده مسی رو اذیت نکنی(sm30)
من چیکار به مسی دارم...همه بازیکنا افت و خیز دارن دویاره برمیگردننقل قول:
مشکل من اینه که در بدترین زمان بازیش با بهترینا مقایسش میکنن(sm120)