به شرطی که بگم هم سفر هم تو بودی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه به رفیق خوشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
به شرطی که بگم هم سفر هم تو بودی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه به رفیق خوشه (sm2)
چرچيل وزير چاق بريتانيا به برناردشو که وزير لاغري بود گفت: هرکس تو را ببيند فکر مي کند بريتانيا را فقر غذايي فرا گرفته است .
برناردشو جواب داد: و هرکس تو را ببيند علت اين فقر را مي فهمد!!!
بعله که با هم رفته بودیم ؛ من و تو و اون رفیقت رفته بودیم بعد به تو و اون دوستت اسمشم محفوظ تجــ.اوز کردن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوب یادمه ...
اصن فکر میکنی کی داستان شما رو لو داد ها؟
خود شخص شخیص بنده (sm2)
نزار موضوع رو بشکافم ...
عاقا اصن یه گوششو میشکافم قشنگ روشن شین ...
عاقا احسان و دوستش تو گیت بازرسی بودن من یهویی دشوییم گرفت رفتم دس به عاب ، یدفعه دیدم صدای عاخ و عوخ احسان و دوستش میاد (sm2)
احسان باحال بود میگفت ، السیدی آرومتر (sm70)
آخرشم که کار یارو تموم شد میگفت لا شکرا سیدی (sm70)
دوستشم که نامش محفوظ خعلی بش فشار اومده بود هی میگفت اوه مای گاد (sm70)
دوس داری بازم بگم یا بسته ؟ (sm2)
همشونم خوشکل میخوان با دلبری ازت فاکتور بگیرن منم بهشون فاکتور نمیدم (sm59)خشک و جدی (sm59)نقل قول:
بردی از یادم / دادی بر بادم (sm50)
این لامصبا فقط قیافه دارن اصن دل ندارن ؛ همون بهتر که خشک کار میکنی حاجی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخودی وابسته نشوید
بیخودی تنـــها میشوید
بیخودی بگـــ.ا میروید
(sm70)نقل قول:
خو تو اول رفتی تو اتاقک بازرسی !
من با من که کاری نداشتن !
صابر اول تو رفتی که اونا یکی شورتی هم رفت تو اتاقک ، دونفر به صابر بیچاره ..
صابر جونم (sm2)
دیگه ادامه نده که بیشتر میشکافم شرمنده میشیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]