مشکلش چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلش چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم برات (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نفهم تشریف داری من چیکار کنم(sm2)میگم نمیبینم.. خانواده هم که ماشالله اصن نیستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده .. میشنه هیت من و یاکوزا نگاه میکنه حالا واسه من تف میده(sm2)نقل قول:
شرف دارن به شبکه نسیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرف تو با شرف ما فرق داره.. ریدم به سلیقت(sm2)نقل قول:
من نمیدونستم تو اینقد احمقی که با رسیور قرن 19 میخوای نسیم بگیری(sm2)نقل قول:
تو اینقدر نفهمی که به حرف من گوش نمیدی خودت زر میزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 تومن قیمت دیجیتال دیگه(sm2)باور کن برام ارزش نداره 100 تومن بدم براش(sm2)
(sm50)نقل قول:
اینو(sm2)
خالقی فر رو با آپشن های ویژه میدیم
هر باشگاهی بخردش به مدت یک سال هرروز بنده میرم دفترشون رو طی می کشم.(sm2)
آخه تو اومدی کلاس گذاشتی که آی ما فقط استانی (sm2)بگو چرا فقط استانی (sm2) این رسیور بده نمکی یه کیلو نون خشک بگیر سق بزن (sm2)(sm2)نقل قول:
پس اینقد تف نده نسیم وعلی کریمی دعوت شد به تو چه تو که نمیبینی(sm2)
مرد همین ریسیور خودم بخوام 1000 تا شبکه میگیره.. نسیم و اینا کیلو چنده(sm120)خودم نمیخوام چیزی بگیره جز استانینقل قول:
تو اسکلی همه چی رو تو تی وی میبینی... خرجش ی کلیک(sm2)
احسان کوبی خداحافظی کرد(sm120)
ندارم ناله و آهی شراب غم نمینوشم
نمیگیرم گل و گلدون غمت میشه فراموشم
نمیمونم منم اینجا تو دنیایی که تو نیستی
چیکار کردی که تونستم با چشمای تو جادو شم ... (sm81)
خسیس بودن هم به ویژگی هات اضافه شد (sm120) مردک با ریسور قرون وسطی هجری میلادی همون کرج رو بگیری خدا رو شکر کن (sm2)نقل قول:
آخ آخ کوبی چقد پیر شده (sm74) بیا بگیر این ویدئو رو نگاه کن ببین کوبی چطور 81 امتیاز تو یه بازی میگیره (sm1) دومین رکورد تاریخ (sm1) اگه مصدوم نمیشد ...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه مخفی کردی ؟ (sm2) چرا چیزی نمیاد (sm2)نقل قول:
ابونه.. نامه خداحافظی کوبی(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم بازی پرس(sm120)
81 امتیاز؟(sm77)اولی دیگه کی بود(sm2)
خداحافظی کرد (sm81) ای خداااااااااااا(sm74) تف به این روزگار (sm81) اُف بر تو مردک شوم که با این خبرت حالمو گرفتی(sm120)
100 امتیاز مرحوم چمبرلیننقل قول:
عمو رضا - ادعا ... (sm171)
اين آخرين قطره های توانم است که در اين فصل ارائه می دهم(sm74)
قلبم تحمل ضربات را دارد، ذهنم تحمل اذيت ها را دارد؛ اما بدنم می داند که ديگر وقت خداحافظی است(sm81)
و ايرادی ندارد. من آماده رها کردنت هستم. می خواهم بدانی که هر دو می توانيم آخرين لحظات باقيمانده را مزه مزه کنيم(sm81)
خوبی ها و بدی ها را. ما به هم هر چه داشتيم را داده ايم. و هر دو می دانيم، مهم نيست که من بعد از اين چه می کنم من هميشه همان کودکی خواهم ماند که جوراب های پدرش را به هم می پيچاند، سطل آشغال در گوشه اتاق، ۵ دهم ثانيه باقی مانده، توپ در دستان من : ۵...۴...۳...۲...۱ هميشه عاشقت هستم
کوبی
چه زود گذشت (sm81) ای کوبی کوبی کوبی (sm74) کوبی سازنده بهترین لحظات به همراه شک و فیل جکسون (sm74)
خطر دیوث باز چه گوهی خوردی(sm2)
دین جاش فقط تو مسجد کلیساست نه در جامعه سیاست
خطر دیوث کجایی امروز بدجور خوشم میخواستم بزنمت زمین قرمساق(sm2)جات خالی با نهار یه چیزی زدم که الان فول فولم(sm59)
(sm120)
ممه تیر بازی لُنگتون تموم نشد (sm120)
همه چی رفته ز دستم
تو بزن با من برقصم
(sm50)
موتوشو ژنو خواهد ترکید (sm118)
چه اتفاقی تکراری تر از «فرصت سوزی» های بازیکنان پرسپولیس؟ پرسپولیس در روزی که بار دیگر می توانست خیال خود را در همان نیمه اول بابت کسب یک پیروزی شیرین برابر نفت در تختی راحت کند بارها فرصت های گلزنی اش را از دست داد تا در نهایت با تساوی از زمین خارج شود.
اتفاق ویژه دیگر این بازی را می توان به درگذشت هوادار پرسپولیسی حاضر در زمین مربوط دانست که در جریان نیمه اول به دلیل ایست قلبی درگذشت و بار دیگر جامعه ورزش را متاثر کرد.
ای بابا.. نمودن مارو با این گل نزدنشون(sm102)
ولی دم برانکو گرم.. خوب تیمی ساخته
طارمی دهنتو.(sm3)مرتیکه اسم خودشو گذاشته مهاجم.تا اینجای فصل 200 تا موقعیت بهش رسیده 7تا گل زده فک مبکنه چه خبره(sm3).بنگرو بذاره نوک شرافت داره به اون.
تو چجوری سایتت مجازه که موزیک ویدیو شهرام شب پره میزاری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچند که 2تا بازی رید اما انصاف داشته باش(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین باری رو سوشا مکانی (کفترچایی آسیا ) توپ گرفته کی بوده ؟